"Jeg har VIRKELIGT prøvet meget og jeg har VIRKELIG lidt af voldsomme overspisninger i mange år. Så jeg tænker lidt- når det kan hjælpe mig, så kan det hjælpe mange andre"

Winnie – kursist på "Successful Eating"

"Næsten 4 kilo på 4 uger det er jeg godt tilfreds med.

Jeg nyder en genfunden tro på mig selv og lysten til at råbe højt, at koden er knækket!

Så nu er min alder ingen undskyldning mere, jeg er rundet de 60 i efteråret og havde faktisk givet op, men er ovenud glad for at have givet mig selv denne sidste chance"

Lise – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har det skønt, god energi og som sidegevinst har jeg tabt 4,9 kg efter de første tre uger.”

Maria – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har stor glæde af dine videoer og har også set dem i spørgetime-fanen. Nogle af dem, har jeg set flere gange - for selv om de er lige til at forstå - så skal noget af det bare bankes ind i knolden flere gange - efter alle de år med andre tanker :-)"

Maren – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har haft meget alt-eller-intet tilgangen og brugte utroligt meget tid/energi på at styre mit madindtag. I de 6 uger jeg har været igang, har jeg spist jævnt og kun spist alt for meget et par gange, hvor jeg har været i byen.

Det er sådan jeg gerne vil spise fremover"

Karen – kursist på "Successful Eating"

"Det jeg bedst kunne lide ved forløbet var roen og accepten af at "jeg er god nok", at jeg faktisk er helt normal. Fantastisk at opdage at du Ditte lige præcis ved hvordan mit hoved tænker. Blev helt forskrækket over, at det som normalt kun jeg tænker, at det faktisk er det du fortæller om. Det giver accept af mig som person"

Janne – kursist på "Successful Eating"

"Før har et fejltrin medført flere ugers voldsomme overspisninger. Det er enormt befriende at mærke hvordan madens magt over mig er ved at falde fra hinanden"

Winnie – kursist på "Successful Eating"

"Noget jeg har fået ud af"Successful Eating" er, at jeg før lavede motion for at tabe mig og slog mig selv i hovedet for at være doven når jeg ikke gjorde det. Nu dyrker jeg motion fordi det gør mig glad"

Marie – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har skullet kæmpe sådan med de forbud jeg stiller op for mig selv. Så den frihed det giver mig, at det IKKE er en kur er ubeskrivelig"

Nina – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har endeligt fået nogle redskaber jeg kan bruge til noget, istedet for endnu en håbløs slankekur"

Mona – kursist på "Successful Eating"

"Mit mål med forløbet var at mindske og på sigt stort set undgå overspisninger. Få et mere naturligt forhold til mad, så tanker omkring mad ikke fylder hele min hverdag.

Det er i den grad lykkes"

Winnie – kursist på "Successful Eating"

"Jeg er vild med at det ikke er en kur, at det rent faktisk går ind og ændrer forholdet til mad og at man skal forholde sig bevidst til det hele og ikke bare følge en kur, og så det at det handler om ikke at være så hård ved sig selv"

Nina – kursist på "Successful Eating"

"Hej Ditte Lige en status, det går stadig over al forventning, og jeg har ikke rigtig nogen udfordringer endnu. Men det betyder ikke at jeg ligger på den lade side. Jeg har fået identificeret og bearbejdet 20 højrisikosituationer og har fundet et par stykker mere, jeg skal have gennemgået. Derudover har jeg identificeret nogle negative tanker, der kører inde bagved en gang i mellem og dem vil jeg også gennemgå, ved hjælp af de 6 spørgsmål og også de 10 hjælpespørgsmål, Det er ikke kun tanker om mad men også alle mulige andre tanker jeg ikke rigtig kan se nogen grund til at beholde, så der skal gøres forårs rent i tankerne:-). Det er helt utroligt så meget jeg lære om mig selv. Virkelig fedt at arbejde med mig selv og nogle rigtig gode værktøjer:-)"

Marianne – kursist på "Successful Eating"

"Det jeg bedst kunne lide ved forløbet var at det er spot on med mange dårlige vaner og tanker. Samt teorien- det giver så god mening. Jeg har haft små flash af hvorfor jeg har spist som jeg gør, som ligger dybt i min barndom og opdragelse"

Tine - kursist på "Successful Eating"


"Forløbet har været alle pengene værd. Jeg har virkeligt ændret mit forhold til spisning".

Susanne – kursist på "Successful Eating"

"Jeg kan godt lide at jeg kan sidde her ved mit køkkenbord og være på et fantastisk kursus. At jeg ikke behøver at bekymre mig om de andre deltageres ve og vel og at jeg kan tage kurset, når det passer ind i min tidsplan"

Mona – kursist på "Successful Eating"

"Allerede ved den første mailkorrespondance op til forløbet, gik der nogle ting op for mig jeg ikke selv havde fået øje på. Nogle overbevisninger eller skjulte dagsordener jeg havde handlet efter i årevis"

Winnie – kursist på "Successful Eating"

"For mig har det været langt bedre at arbejde med mine tanker om spisning - end det har været at følge en bestemt diæt med fokus på at tabe mig, som jeg har gjort tidligere. Forløbet har også sat gang i mange andre ting i mig end lige det, der handler om spisning- fx kan jeg bruge redskaberne til at forebygge de gange jeg bliver så træt at jeg bliver unødigt vred og skælder ud på mine unger. Og jeg har fået langt større fokus på, at jeg helt grundlæggende skal arbejde på at ændre min hverdag, så jeg får mere energi til mig selv og familien"

Sara – kursist på "Successful Eating"

"Jeg vil helt klart anbefale dig, du er super dygtig og selv flere år efter kan jeg stadig høre dine råd kører i baghovedet. Du har ramt noget helt rigtigt hos mig :-)"

Chanett – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har anbefalet forløbet til andre fordi den vigtigste pointe er at indse at en kur ikke er vejen frem. At det er spild af tid at tage den samme kur gang på gang. Det er det psykologiske for mig der virker"

Christina – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har fortalt vidt og bredt om dig og dette forløb. Der er ingen slankekure der hjælper - på den lange bane. Det gør det her!! Jeg synes der burde være timer i skolen hvor man lærer hvordan hjernen fungerer, mange af os har jo det her med os fra barndommen af... Der mangler fokus på det psykiske frem for det psykiske"

Benita – kursist på "Successful Eating"

"Det har været en utrolig øjenåbner for mig og jeg er super glad for forløbet. Jeg har set mange af videoerne utallige gange og vil helt klart vende tilbage til dem igen og igen, hvis det igen bliver svært"

Anne Mette – kursist på "Successful Eating"

"Jeg vil helt sikkert anbefale forløbet til andre. Det er et forløb der tager fat om årsagerne til overspisninger og derved i min optik vil være måden at komme videre og ud af sukker/mad-afhængigheden. Man slipper fri af mad- helvedet uden at føle man mangler noget. Alt er stadig tilladt, men man har fået redskaber til at se, at man har et valg om hvad og hvor meget man vil spise. Der er stadig mange tanker om mad, men det er ikke på den samme måde. Nu er det i forhold til de valg man står over for og ikke vekslen mellem hovedløs spisning og endnu en slankekur"

Anne – kursist på "Successful Eating"

"Hej Ditte Jeg brugte dit forløb i efteråret 2019 og var meget glad for den bevægelse det har kickstartet hos mig i forhold til frigørelse fra tanker om spisning, spirende kropsglæde og kropsnysgerrighed. Det er evig læring men virkelig dejligt og forløbet fik mig på rette spor efter mange år med virkelig svære kropskvaler. Tak."

Benedikte – kursist på "Successful Eating"

"Mine målsætninger var at ja, jeg selvfølgelig gerne ville tabe mig, men de første uger var det ikke det der fyldte men ønsket om at få bugt med overspisningerne, spise på følelser, kedsomhed osv. Jeg vejede mig ved starten og næste gang var efter 14 dage og så har jeg vejet mig to gange mere. Senest idag hvor der er -5kg på vægten. Jeg føler at jeg har godt styr på spisningen og fået fjernet alle de små snackerier i løbet af dagen. jeg har fået bygget et mønster op med hvordan jeg gerne vil spise i løbet af dagen, således at jeg ikke oplever forbud på forbud."

Inger – kursist på "Successful Eating"

"Spiser stadig 3 x om dagen og spiser mindre bliver hurtigere mæt.

Spiser også sundere og har kødfrie dage 2-4 gange om ugen.
Dette tror jeg ikke var sket hvis jeg ikke havde købt dit kursus.
Egentlig ville jeg bare skrive og sige pænt farvel og tak for denne gang. For mig har dette kursus været  ⭐⭐⭐⭐⭐ værd"

Mie – kursist på "Successful Eating"

"Jeg har tabt 2-3 kg på de sidste 6 uger, det er jo egentlig ikke så tosset. For jeg kan sagtens leve resten af mit liv som jeg har gjort de sidste 6 uger. Jeg har ikke været hysterisk/fanatisk, men øvet mig i begrænsningens kunst. Smage, nyde, Stoppe"

Karen – kursist på "Successful Eating"

"Jeg vil sige dig en stor tak for at få lov at være med i dit forløb. Det har været og er stadig en kæmpe udfordrende mental rejse og en lige så stor hjælp. Jeg har virkelig fået rusket op i mig selv, min adfærd og mit tankemønster og jeg er langt fra landet. Om aftenen er jeg mentalt træt – som om jeg har gennemført 2 x marathon i løbet af en dag. Men det er træt på en tilfreds måde. Min nattesøvn er allerede blevet meget bedre end hvad den har været de sidste 30 år. Jeg er blevet meget mere bevidst om, og bedre til at tænke før jeg putter ting i mund, jeg øver mig fortsat i at blive i ”sulten” når den dukker op som følgeskab med mine følelser.

Jeg har slet ikke alle dine moduler inde på rygraden endnu, men det er jeg sikker på at de kommer, for jeg befinder mig rigtig godt når jeg øver mig og hører dem. Jeg har for første gang nogensinde holdt mig på rette spor, takket være dine moduler, i en meget presset periode. Jeg har fuldtidsjob (og mere til ) Så min tid er godt fyldt ud, men med ting jeg har det godt med. Og det er lykkes mig at smide 4 hele kg i denne her periode, kun stige på vægten da jeg startede og så i dag. Den vægt har ellers været styrende for mit humør (det dårlige) i rigtig lang tid, men nu øver jeg mig i, at lade den stå og i stedet mærke efter hvordan det går. Og det går fantastisk. Ditte jeg er dig så taknemmelig for at have fået lov til at være med på dette. Jeg kommer til – i lang tid endnu - at lytte og læse dine moduler før den sidder fast. I øvrigt mangler jeg stadig det sjette og sidste men det er weekenden sat af til, for der holder jeg fri 😊 

Ditte, tak for dig og kæmpe stor tak for din hjælp – tænk at du har kunnet lave et forløb som føles som direkte skræddersyet til mig uden at kende mig. Jeg er kæmpe fan"


Helle – kursist på "Successful Eating"

"Har lyttet til sidste modul og jeg er så klar til at stå på “egne ben” jeg har fået helt vildt meget ud af dette forløb og jeg har fået ro omkring mig. Jeg ved at jeg vil blive udfordret måske resten af mit liv, det vildeste er at mit slankekurs monster kun kigger sparsomt frem 👍"

Carina – kursist på "Successful Eating"

"Det virker næsten som om kurset er lavet specielt til mig. Jeg kan genkende meget mere end jeg troede 😊"

Helle – kursist på "Successful Eating"

"Det her er altså en rigtig god process, ingen tvivl om at de redskaber du kommer med er vejen frem. -og det bliver heldigvis nemmere... hvis jeg selv skal sige det er det gået rigtig godt med at skære ned på mængderne både på tallerkenen og af de søde sager. Jeg minder mig selv om at det her er en process og at det er ligegyldigt om det tager 3 mdr eller 3 år. De her tanker og vaner skal vare livet ud. (Her vil jeg gerne tilføje at det er fedt at du siger det lige ud: "I skal arbejde med det her resten af livet!" -der er ikke noget quickfix)"

Karen – kursist på "Successful Eating"

"Jeg vil benytte lejligheden til, at sige tak for denne gang. Jeg har fået fantastisk meget ud af dit kursus, og jeg kan mærke, hvordan jeg virkelig rykker i forhold til min spisning. Jeg er klar over, at dette er vejen at gå, og jeg er fuld af optimisme på, at jeg nok skal kunne komme den rigtige vej i fremtiden. Jeg ser faktisk frem til det. Jeg glæder mig til, at arbejde videre med forløbet på egen hånd, og ikke mindst mærke hvordan jeg kan spænde bæltet længere og længere ind. Jeg kan også mærke på mig selv, at jeg har meget mere selvtillid/selvværd. Jeg hviler meget mere i mig selv. Jeg kan se nu, at jeg virkelig har ’lidt’ en del under, ikke at kunne få min spisning til at fungere for mig. Jeg er fuld af energi, og har masser af gåpåmod. Det føles rigtig godt"


Karina – kursist på "Successful Eating"

"Ville egentlig bare lige sige tak for et super godt forløb! Jeg synes jeg har fået meget ud af det og er blevet meget mere opmærksom på mine tanker omkring mad og kroppen. Det er fedt at videoerne altid er der, hvis man skulle få brug for at se dem igen. Jeg har tabt mig næsten 3 kg siden jeg startede og har egentlig ikke dyrket motion og har været ret meget i byen :P Vildt hvad man kan opnå bare ved lidt ekstra opmærksomhed på tankerne! Tak igen 😊"


Ditte – kursist på "Successful Eating"

"Jeg føler mig ikke høj, som var jeg på kur. Mere en stille glæde for, at det nok skal gå. At jeg godt på vej. Og at jeg er stolt af mig selv. Og at jeg har lært nogle nye ting og fået bevidstgjort nogle ting som jeg gjorde i forvejen. Ikke mindst at det foregår stille og roligt men sikkert. Som jeg godt kan lide."


Charlotte – kursist på "Successful Eating"

"Ditte har lært mig at nyde. Selvom det er ikke er noget nyt for mig at nyde så det som om nydelse er blevet genfødt i mit liv, forstærket eller med er comeback effekt. Jeg nyder et måltid på en helt anden måde end jeg tidligere har gjort. Jeg spiser langsomt og tænker på hvad jeg spiser alene af den simpel grund at jeg har lært at nyde. Og jeg taber mig”

Lina – kursist på "Successful Eating"

"Det går godt med alle dine input og redskaber. Selvfølgelig ændres alt ikke på disse uger, men det føles godt i kroppen. Jeg har fået en anden bevidsthed og forsøger lige nu at have fokus på at være de situationerne, hvor jeg har lyst til at overspise. Det er bestemt ikke nemt men øver mig.Vægten er kun blevet brugt en gang og har som udgangspunkt besluttet kun at veje mig x 1 månedligt. Dog kan jeg se og mærke forandringerne på min krop”

Susanne – kursist på "Successful Eating"

"Jeg vil slutte med en solstrålehistorie. Som jeg skrev da jeg startede har jeg i over et år haft et online sykursus liggende som bare har ventet på at min vægt nåede et passende tal. Her i weekenden gik jeg endelig i gang med at konstruere mit eget nederdelsmønster. UDEN at ane hvad vægten viser for tiden! Jeg hyggede mig helt gevaldigt og var også rigtig godt tilfreds med mit spejlbillede da jeg stod i strømpebukser og tog mål. Fantastisk :)


Jeg har helt klart og til min overraskelse tabt mig og føler mig virkelig godt tilpas. Men selve tallet er ikke så vigtigt, så måske vil jeg en dag være klar til at droppe vægten helt. Jeg tror det vil være godt for mig så jeg holder fast i mit nye fokus.

Så tak for et godt forløb. Jeg har lært meget og vil fortsætte rejsen"

Helle – kursist på "Successful Eating"

"Det kan godt være at jeg ikke lige har fået spist så mange grøntsager som jeg ville til hvert måltid, men jeg har overholdt overordnede principper, og jeg er ikke gået sukker amok en eneste gang. Jeg har spist slik og kage.... men i begrænsede mængder :-) Jeg vejede mig en enkelt gang for et par uger siden, vægten var gået ned, faktisk med næsten 5 kg. Jeg kan mærke at mit tøj sidder bedre, og jeg kan også se det på min krop at jeg har tabt mig lidt."

Anne – kursist på "Successful Eating"

"Det har virkelig rykket ved mit verdensbillede! Det er fantastiske redskaber! "

Linda – kursist på "Successful Eating"

"Kære Ditte

Hermed en status efter 6. uge.

Jeg er meget glad og meget tilfreds med min indsats og mig selv.
Jeg har det rigtig godt fysisk, min slidgigt i knæ og fingre er på ingen måde så smertefuld som det plejer at være på denne tid af året - tænker at jeg kan takke den meget mindre sukker og mindre vægt for det. Jeg har meget mere energi, også om eftermiddagen, som tidligere kunne være svær. Og mine humørsvingninger er blevet meget få.

Jeg har fået en rigtig god fornemmelse af hvornår jeg er "ægte" sulten eller hvornår det blot handler om afhængighed. og samtidig har jeg fundet et rigtig godt niveau på mine portioner så jeg har det godt, mens jeg spiser, efter jeg har spist, og helt frem til næste måltid.

Jeg var på vægten i dag, første gang siden jeg startede dette forløb for 6 uger siden - og den sagde minus 6 kilo, og min BMI er nu kommet på den rigtig e side af 25 (24,9). jeg er dybt forbløffet over hvor let dit forløb har været for mig, og hvor let det har været at følge dine råd - men jeg tolker at det skyldes at du har ramt lige der hvor mine udfordringer har været. Der har helt sikkert været svære tidspunkter - men når jeg kigger de 6 uger tilbage, så er det ikke de tidspunkter der fylder - det er sejrene

Min dag i dag har ikke været præget af lyst til sødt, eller overspisning, trods den dejlige nyhed på badevægten og det er jeg glad for, det har været en bekymring jeg har arbejdet med.

Min plan herfra er, at jeg de næste 6 uger vil gentage dit program - altså se dine videoer igen, som jeg har gjort det de sidste 6 uger, og lave de øvelser der følger med. jeg er overbevidst om at jeg vil høre og se andre ting end jeg har gjort første gang jeg så dem. og så tænker jeg at det er en god måde at holde fokus i forhold til at vi meget snart er i gang med julen, og de fristelser der følger med den højtid.

Tak for et forløb, som jeg har følt har været skræddersyet til lige præcis der hvor jeg var .KH
Tina"

Tina – kursist på "Successful Eating"

"Så er jeg nået igennem 6 og sidste modul.

Vil lige fortælle dig lidt om hvordan det er gået....

Jeg har fået rigtig meget styr på mine tanker, og ikke mindst hvorfor jeg får dem!
Jeg har i den grad fået et overskud i min hverdag, har fået godt gang i min træning igen, uden det er blevet til noget som jeg bare SKAL. Nu er det lystbetonet. Så fedt!!! Og bonus er, at jeg ikke slår mig selv i hovedet, hvis jeg alligevel ikke kommer ud på den 5 km løbetur, jeg troede jeg ville tidligere på dagen.

Hvad angår mad og sukker og overspisninger..... så har der været nogle udfordringer, det er klart. Men jeg har taget en ting/ arrangement af gangen. Har både være i biffen, til en hyggeaften med gode venner og til en 70` års fødselsdag i den nærmeste familie.

Jeg har ikke følt jeg gik glip af noget. Jeg smagte på de ting jeg havde lyst til, uden at gå “all in” og kunne konstatere når dagen var omme, at jeg havde overholdt det jeg havde tænkt jeg ville. En fantastisk følelse 😊

Jeg har også fundet et fornuftigt niveau omkring de almindelige måltider i dagligdagen. Der er selvfølgelig et stykke vej endnu, men er bestemt tilfreds med min egen indsats, so fare. Jeg frygter ikke at skulle stå på egne ben fremover. Jeg har fået nogle redskaber med mig, som jeg bruger dagligt, helt uden at tænke over det faktisk.

Bonus på de her 6 uger som er gået, er at jeg har smidt 5 kg. Hvilket jeg er meget tilfreds med."


Sabine – kursist på "Successful Eating"

"Jeg er så imponeret over at du bare KUN siger det der er rigtigt. Jeg er endnu ikke faldet over noget du siger, hvor jeg tænker: "Argh... come on.."


Mette – kursist på "Successful Eating"

"Tak for et godt og overskueligt kursus, der for mig har sat mange ting igang mht den måde jeg bruger spisning på. Et par kilo er lige så stille smidt, hvilket er ønskeligt. Men ligeså vigtig er det nu for mig at jeg har fået mere energi og fokus på en sundere livsstil og fremadrettet kan se hvor godt det er for mig at leve sundt, ikke kun for at tabe et par irriterende kilo.

Så endnu engang tak! Du har lavet et godt kursus"

Maria – kursist på "Successful Eating"

"Hvor er det bare fantastisk at få arbejdet med de bagvedliggende ting, det står lysende klart for mig nu hvorfor jeg aldrig har kunne holde et vægttab."

Linda – kursist på "Successful Eating"

"Ps det går stadig godt, jeg har tabt mere end otte kg nu, uden slankekur! :-)"

Clara –kursist på "Successful Eating"

"Du har med det her kursus sat ord på, hvad jeg føler og gjort det "legalt" at være afhængig af mad og har forklaret hvorfor, og hvad jeg kan gøre ved det :-) "

Mette –kursist på "Successful Eating"

"Jeg har i hele forløbet haft en fornemmelse af at det var nemt, og "er det bare det".... har ikke følt den store sukkertrang, men ved også at jeg kan blive snydt af følelsen af "ny energi pga. nye tiltag". I sidste uge følte jeg lidt sukkertrang igen. Nu var det ikke så spændende mere at spise fornuftigt det meste af tiden, og jeg kunne godt lige have lyst til noget lækkert på en hverdag. Bare en sukkerfri sodavand eller et stykke chokolade. Men jeg stod det egentligt igennem, stak næsen i slikskabet og kiggede, men blev egentligt enig med mig selv om at jeg ville blive mere træt af mig selv over at bryde mine principper om antal måltider på en hverdag, end jeg ville nyde den sodavand eller chokolade om aftenen. Så alt i alt, synes jeg egentligt at det kører ok. Stille og roligt, og uden følelsen af at være på kur"

Anne –kursist på "Successful Eating"

"Jeg syntes at det er et fantastisk forløb og jeg glæder mig meget over at jeg meldte mig til. Allerede nu kan jeg mærke store forandringer i min krop, fysisk.
Jeg er ikke oppustet som jeg plejer.
Jeg er mindre tung og træt i kroppen, og jeg tror jeg har fået så meget mere energi, hvilket gør at jeg har svært ved at falde i søvn om aften. Dog vågner jeg frisk og forholdsvis veludhvilet op om morgenen.
Mit tøj strammer og irriterer ikke så meget og jeg føler ikke på samme måde at jeg går og skal camouflere min mave, fordi jeg normalt syntes den stritter.
Jeg har ikke vejet mig og ej heller fået taget før billeder. Men jeg kan se min krop forandre sig."

Jette – kursist på "Successful Eating"

"Hele forløbet har givet mig et særligt tanketræning som kan bruges flere steder i min hverdag. Det er jeg meget taknemlig for. Jeg er mere afslappet og bevidst om at jeg selv kan styre mig den rette vej med en bevidsthed om at det er mig selv der vælger vejen.
(Tænk engang at tankerne kan snyde en så meget)."

Henriette – kursist på "Successful Eating"

"Arbejder med dine øvelser på fuld kraft, det giver bonus i form af energi, mindre kinder, gladere mig og ligefrem lyst til at bevæge mig"

Linda – kursist på "Successful Eating"
"Dit forløb er det vildeste jeg har oplevet!
Jeg er dybt taknemmelig!"

Line –kursist på "Successful Eating"
"Mange tak for et fantastisk godt kursus, hvor er du bare dygtig til det du gør! Nu er mine seks uger ved at være gået, og jeg synes, det har været en fantastisk transformerende proces!

Clara – "kursist på "Successful Eating"

"Jeg har ikke tænkt så lidt på mad i mange, mange år. Og så har jeg tabt mig 4 kg. Det er sådan en lettelse at have kontrollen igen, for det føler jeg virkelig jeg har.

Så 1000 tak 😊"


Tina –kursist på "Successful Eating"
"Tankerne vender stille og roligt, det er fascinerende at arbejde med det her.
I dag på vej fra arbejde, en anelse sulten, og skulle ud at handle.
Smilede ved tanken om alt det chokolade og slik det bare lå på hylden, uden at det ville hoppe i kurven.
Da jeg gik rundt i butikken måtte jeg stoppe op og kigge på slikhylden, for jeg kunne simpelthen ikke forstå at jeg vitterligt ikke havde lyst eller trang til det. Men det havde jeg ikke.
Kæmpe sejr. Jeg begynder at kunne mærke mig selv på en helt anden måde."

Winnie –kursist på "Successful Eating"

Tusind tak for sparring og alt det, som jeg har lært af forløbet. Det er så meningsfuldt for mig.

Hanne –kursist på "Successful Eating"

"Du har helt ret i, at et perspektivskifte er vejen frem for mig. Det er kun tredjedagen jeg er i gang med, men jeg oplever allerede nu fordelene ved IKKE at tænke på vægten, men tænke på at gøre noget ved overspisningen i stedet for. Det har faktisk lettet en byrde fra mine skuldre, at jeg ikke skal tænke, at det er mig som person, der er noget galt med, fordi jeg er tyk - men at jeg alene er tyk pga. mit uhensigtsmæssige forhold til mad. På den måde fjerner det fokus fra tankerne om, at jeg er et dårligere menneske, fordi jeg ikke kan kontrollere mit indtag. I stedet handler det om, at jeg har nogle copingstrategier jeg bør ændre. Ligesom man behandler rygerhosten, behandler jeg min overspisning. Den selvkærlige vinkel gør verden til forskel"

Annika –kursist på "Successful Eating"
"Hej Ditte
Jeg synes, jeg lige vil give en lille update. Helt kort, så hænger jeg både på og i!
Slet ingen tvivl om, at dit program er det helt rigtige for mig. Jeg har i mange år sådan lidt latent vidst, at det var kognitiv omprogrammering, der skulle til, men bare aldrig fundet det rigtige. Det har jeg nu, og det er fantastisk, at jeg allerede nu kan mærke det øgede energiniveau og det boostede selvværd. Ét kontroltab/en overspisning har jeg haft siden forløbstart og det var 3 mariekiks med tandsmør :-D - Så det går nok.
I dag vil jeg købe et glas nutella - min til alle tider største udfordrer - og den skal hygge sig i skabet ind til påske, hvor mit bonusbarn kommer hjem (der er nutella på bordet, når det er ferietid). Og jeg føler mig helt sikker på, at jeg faktisk godt kan lade den stå, for mine cravings er nu vitterligt blevet til hurra-situationer. Vildt nok. Og hurra for det :-D
Jeg glæder mig til resten af forløbet!"

Anne –kursist på "Successful Eating"
"Jeg har set alle modtaget videoer og en del af dine videoer på Youtube. Hvor er det vildt at møde en som kan sætte ord på alt det, der sker inde i hovedet på mig. Det som jeg er flov over og som jeg troede, at jeg delvis gik alene med i denne verden. Har aldrig nogensinde før følt mig forstået på den måde:-)"

Anja –kursist på "Successful Eating"
"Ja så er det desværre slut for denne gang. Jeg har været virkelig glad for forløbet, og jeg har faktisk bestemt at jeg lige tager videoerne det én gang til... det skader ikke at holde motivationen kørende. Du har rigtig mange gode eksempler når du skal forklare et eller andet. Det rammer lige plet for mig, for jeg er vist sådan en der tænker i billeder."

Mona –kursist på "Successful Eating"
"Det går forrygende og jeg er blevet mere opmærksom på mine handlinger og hvornår de gamle vaner tager over. Jeg er blevet bevidst om hvad det er for et forhold jeg gerne vil have til sukker og til spisning i det hele taget og om hvor vigtigt det er at stoppe op og være fokuseret igen efter en overspisning".

Gitte –kursist på "Successful Eating"

"Derudover så vil jeg gerne -endnu engang- takke for et meget sagligt og fagligt forløb. Det er så skåret ind til benet - altså hvad det handler om. Det har givet mig en følelse af at problemet ikke er værre, end jeg kan få det løst hen af vejen. -og jeg mærker jo små forbedringer. Jeg har faktisk en kæmpepose lakridskonfekter (den ægte fra Lagerman) liggende i vores barskab. Jeg skulle bruge en håndfuld til noget julepynt og har sat en klemme på reste af posen. Normalt ville jeg have 'ryddet op'!".

Charlotte –kursist på "Successful Eating"

"Jeg har tit tænkt på at skrive til dig og give dig en update på, hvordan det går med min spisning. Allerførst; verdens største TAK, - forløbet hos dig ændrede mit liv. Jeg mødte min fantastiske kæreste sidst i forløbet efter 7 år som single, og jeg tror, at det, at jeg var ved at få styr på min spisning, gjorde at jeg overhovedet var i stand til at åbne mig overfor et andet menneske og forelske mig. Vi har nu boet sammen i 1,5 år og jeg er meget lykkelig. For første gang i mit voksenliv kan jeg have et slikskab m chokolade, lakrids, nutella mm, uden at tømme det, når jeg får en craving. Og ja, cravings kommer stadig i ny og næ, men du har givet mig redskaberne til at tackle dem. Før var jeg styret af regler, og jeg var rigtig god til at skælde mig selv ud, når jeg ikke overholdte dem (altså, når jeg havde en overspisning). Når jeg en sjælden gang imellem stadig har en overspisning/spiser alt for meget (aldrig i det omfang som før), er jeg ærgerlig, men er samtidig også afklaret m, at det er ok og noget langt de fleste mennesker engang imellem gør! Jeg spiser desuden stadig meget slik, kage med mere, men det er langt bedre fordelt og ikke noget, hvor jeg mister kontrollen og ikke kan stoppe igen. De redskaber, som jeg fik gennem forløbet, er hen ad vejen blevet ren rutine og nogle af dem, har jeg end ikke brug for længere".

Frederikke –kursist på "Successful Eating"
"Jeg har lige set nr.2 video...det er SÅ godt. Endelig noget jeg kan bruge til noget. Istedet for endnu en sær kur".

Mona –kursist på "Successful Eating"

"Tusind tak for et fantastisk kursus -som er alle pengene værd. Ja -hvis jeg ikke allerede har nævnt det- det er supergodt at du skriver at man 'bare' kan få pengene retur hvis det ikke virker. For jeg tænkte, at så skulle jeg i hvert fald gøre det du krævede, så jeg kunne få kurset refunderet når nu dette her nok heller ikke virkede. Så hold endelig fast i den strateg 😉".

Charlotte –kursist på "Successful Eating"

"Tak for adgangen til 3. modul. Jeg glæder mig til at komme igang. Det går faktisk rigtig godt. Jeg føler du i videoerne taler lige til mig, det giver virkelig meget mening. Jeg har hørt modulerne flere gange, som regel i ørerne på mine gåture. Jeg synes, at jeg er blevet god til at bruge de tre strategier, og føler mig allerede "lettere". Jeg har ikke vejet mig, da det ikke skal være skalaen for succes for forløbet, men det føles rart at genvinde noget kontrol over spisningen".

Marie-Louise –kursist på "Successful Eating"
"Kære Ditte, Har nu hørt uge to og har sjældent følt mig så set hørt og forstået. Har hele weekenden været i træningslejr ❤️, og det er gået så godt".

Mette Mariekursist på "Successful Eating"

"Jeg vil starte med at sige, at jeg er vild med dit program, dine måde at formidle tingene på - og kan ikke lade være med at grine, når du kommer med eksempler, for ofte er de bare SÅ meget spot on!".

Nina –kursist på "Successful Eating"

"Tak fordi du lyttede! -jeg føler at mine livsbetragtninger er i gode og trygge og dygtige hænder hos dig. TAK".

Charlotte –kursist på "Successful Eating"

"Ugens emne har i hvert fald sat en masse tanker i gang. Jeg er forundret over alle de nuancer af tanker, som du præsenterer i dine videoer. Nu begynder jeg at forstå, hvorfor mine forsøg på kostomlægninger/slankekure ikke har virket. Det er nu, at jeg kan arbejde på et dybere plan, så jeg ikke hele tiden falder tilbage til gammel adfærd".

Marianne –kursist på "Successful Eating"

"Vi blev jo enige om, at jeg højst skulle veje mig en gang om måneden - og det er så i dag. Som jeg skrev i en af de første mails til dig, vejede jeg ca. 130 kg i begyndelse af september, hvor jeg startede forløbet hos dig. I dag godt 2 måneder senere er der forsvundet 12,5 kg! Og det helt uden at jeg har skullet anstrenge mig. Ja, jeg skal stadig arbejde med min spisning, men hvor er det blevet så meget lettere i løbet af de sidste to måneder. Og jeg har ikke det samme fokus på vægttab. Min tanke, da jeg stod op på vægten var: Det er helt i orden, hvis der ikke er sket noget - også hvis der skulle være kommet lidt mere på. Min overraskelse blev så meget større, da der faktisk var forsvundet ca. 4 kg på 4 uger! Og igen: Helt uden anstrengelser fra min side. Forandringen ligger i min måde at tænke på - takket være dit forløb. Tak for det, Ditte!".

Betina –kursist på "Successful Eating"

"Det er nogle super gode videoer, du laver. De er gode til at sætte refleksioner i gang".

Irene –kursist på "Successful Eating"

"Jeg føler at det kunne være en af de vigtigste ting jeg nogensinde kommer til at bruge 3000 kr til. Tak for et godt, sagligt og realistisk produkt".

Karin –kursist på "Successful Eating"

"Ditte, jeg er bare fuldstændig målløs over, så meget det har ændret mit liv, bare de her få uger. Det gør mig så godt at arbejde med mig selv på denne her måde. Jeg er gladere, jeg sover SÅ godt om natten, jeg lærer så meget om mig selv.... ja, jeg kan ikke finde nok lovprisende ord -det har bare ændret mit liv! Tak Ditte! Jeg reklamerer for det til højre og venstre, fordi jeg bare synes det er så befriende at arbejde på denne måde, så måske får du nye kunder 😀".

Lene –kursist på "Successful Eating"

"Ps. Hvor er dejligt ikke konstant at have dårlig samvittighed over mad men samtidig have mere energi fordi jeg har spist sundt. Er så glad for jeg gik i gang med dette forløb. Det føles helt rigtigt 😉".

Annette – kursist på "Successful Eating"

"Det er vildt spændende og giver ret meget mening, når du fortæller. Du er god til at forklare det, så det er til at forstå og dejligt med så mange konkrete eksempler fx popcornene og biografen".

Ditte –kursist på "Successful Eating"

"Tusinde tak for denne gang 😊 Dit forløb har simpelthen været det mest effektive, jeg nogensinde har prøvet. Jeg er selvfølgelig lidt urolig, nu hvor jeg "står alene" - men med vilje har jeg forsøgt at slippe dig her de seneste uger og det er bare gået så fint. Jeg har vejet mig nu - og har tabt mig 8 kg!".

Dorte –kursist på "Successful Eating"

"Jeg er så glad for, at jeg har fulgt dette forløb hos dig, det har givet mig nogle værdifulde værktøjer og jeg er også glad for, at jeg fortsat har rådighed over videoerne, så jeg kan gense disse, når jeg bliver i tvivl om noget.

1000 tak for meget værdifuld sparring, jeg ved nu hvorfor jeg aldrig har tabt mig og kunnet holde vægten på alle de mange kure og kostomlægninger, som jeg har været på. Jeg vil helt klart anbefale dit forløb til andre.".

Anne-Mette –kursist på "Successful Eating"

"Tusind tak for fantastisk sparring 😊.

Jeg syntes jeg har fået en masse ud af hele forløbet .
Måske jeg sener køber mig til lidt ekstra sparring 😊.
Men lige nu vil jeg starte min ferie med mit gode humør, nyt afslappet forhold til min mad og ikke mindst min krop 👍 og så lige 5 kg mindre 😊 det kan kun blive en Go sommer .
Tak til dig 😊".

Lis –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes det er gået fint på vores ferie. Selvom der har været en del udfordringer så synes jeg at jeg har taget dem op og følt mig stærkere for hver gang jeg har overvundet en udfordring. Jeg har ikke været på vægten siden jeg har sat den væk for ca fem uger siden men jeg har fornemmelsen af at jeg har tabt mig. Føler mig mere frisk og knap så tung i kroppen mere.

Det har været rigtig godt med forløbet og det er dejligt at man endelig har fået nogle redskaber til hvordan man skal overvinde overspisning. Det er noget jeg altid vil tage med mig😊".

Linda –kursist på "Successful Eating"

"Hej 😊. Jeg vil bare sige tak for dine fantastiske mails/indlæg... Det giver mig stof til eftertanke, og en mere uddybelse/forståelse hvorfor jeg gør det jeg gør... Det øger min motivation til at fortsætte ud af den sunde vej, så tak for redskaberne der kommer løbende 😊👍💪".


Gitte –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes selv at det går rigtig godt. Jeg har fået rigtig meget ud af forløbet og din sparring, og tror jeg er klar til at "stå på egne ben" nu. Jeg synes jeg har fået ændret mit spisemønster og især det der med at det er mit valg, er simpelthen så brugbart for mig.

Tak for sparring og tak for et fantastisk forløb".

Tina –kursist på "Successful Eating"

"Det her forløb er bare så super effektivt! Jeg tog mig selv i for første gang i mange, mange år, ikke at ligge og tænke på, hvad jeg skulle spise, når min søn sover, mens jeg lå og puttede ham og læste. Jeg blev faktisk sådan lidt skræmt: "hvad er der galt med mig, jeg har glemt at tænke på det ... ". Jeg følte både frygt og frihed. Vildt! Mine tanker er stoppet. Jeg har heller ikke tænkt på det mere efter, at jeg er gået ind i stuen.".

Dorte –kursist på "Successful Eating"

"Efter forløbet sidste år tabte jeg mig 8-10 kg, og min vægt har ligget stabilt siden da. Det er jeg selvfølgelig rigtig tilfreds med, og ud over det har mange positive ting fulgt med forløbet."

Susan –kursist på "Successful Eating"

"Tak for et fantastisk materiale og for rigtig god indsigt i mig selv.".

Heidi –kursist på "Successful Eating"

"Virkeligheden og hasterhjulet har atter indhentet mig og masser af undskyldninger - men den her gang er det anderledes ! Jeg er ikke i panik - jeg ved jeg har fundet den rette metode - jeg ved jeg vil bruge disse redskaber resten af mit liv ! ❤️️

Har haft et par udfald (plejer at have mange flere) men hurtig op på hesten igen ! Spiser også stadig for meget men synes jeg lærer nyt om mig selv hele tiden ! Bruger skemaerne og hører lydfilerne dagligt 👍

Da jeg startede for 5 uger siden var det i den "travleste periode" jeg vil have i år ! Vigtige datelines på job - stor skole opgave ved siden af fuldtidsjob og lige om lidt 3 store fester. Det har været crazy ! En uges ferie sydpå er det også blevet til og påske frokoster! (Og masse af fristelser )
Jeg vejede mig for første gang i dag og har tabt to kg ! Det er vildt med det program jeg har haft ( overspiser primært pga stress og travlhed og manglende omsorg ) så jeg er mega tilfreds - føler jeg har tabt fem kg 👍".

Mette –kursist på "Successful Eating"

"Jeg fik lidt af et chok i morges, da jeg vejede mig. Jeg har tabt mig næsten fem kilo!!!! Det er da aldrig sket SÅ nemt.".

Lene –kursist på "Successful Eating"

"Jeg kan skrive under på, at din metode virker - når man bruger den! Man kommer ikke sovende til resultaterne (som du også skriver), og man skal selv lave arbejdet! Tak for sparring!".

Nina –kursist på "Successful Eating"

"Mht spisningen går det vist egentlig ret godt. Hoppede på vægten i morges, mest fordi kroppen føltes godt. Let og tilpas. Har i alt tabt mig 3-3,5 kg siden jeg begyndt dit forløb. Uden at veje et eneste gram mad! Og jeg har spist kage undervejs, drukket vin og HAFT DET GODT!!!!

Det synes jeg egentlig er ret vildt

Og nu til det vildeste.... Her til morgen tog jeg en selfie (til min søde dejlige mand) af hele min krop kun iført trusser. Ja nu bliver det altså ret privat, selvom den var meget mondæn og pæn. Men at jeg tør det, har det godt med det og ovenikøbet kiggede på billedet og tænkte at det var sgu´meget godt gået for en mor til to på snart 40år - ja DET ER VILDT.....for mig altså 😉

Faktisk har det med spisning haft en rigtig god effekt på parforholdet. Jeg er ikke nær så træt om aftenen og det smitter også af på intimiteten min mand og mig imellem. Dejlig bonus 😊".

Louise –kursist på "Successful Eating"

"Tak for de mange gode nyhedsbreve. De rykker virkelig i tankegangen, og ud af alle de nyhedsbreve jeg modtager, så er det sikkert, at dit bliver læst hver gang😊"

Nina –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes dine videoer og øvelser er super værktøjer og jeg er så glad for jeg tog springet 😊"

Camilla –kursist på "Successful Eating"

"Vil lige fortælle, at jeg er startet. Fik set begge videoer i går (og tror du har været et smut inde i mit hoved da du lavede dem ;-) Det er jo helt vildt alle de tanker og følelser jeg genkender - og tanken om, at der må være en del andre, der har det på samme måde som mig er lidt vild - både lettende og trist, at så mange kæmper).”

Heidi –kursist på "Successful Eating"

"Så fik jeg lige gjort op med en af begrænsningerne. Min mand spurgte i søndags om ikke jeg skulle købe mig noget nyt forårs/sommertøj - han syntes jeg gik meget i det samme. Jeg var lige ved at svare med det sædvanlige undvigende svar “at jeg lige skal tabe mig først” eller jeg kan købe noget model telt i H&M eller ZIzzi. Men jeg fik stoppede mig selv - og i går hvor jeg havde fridag nåede jeg både i magasin og i Illum - og jeg kunne finde helt almindeligt smart tøj i dameafdelingerne der.”

Sofie –kursist på "Successful Eating"

"Vægten går nedad og det har hjulpet helt vildt at blive gjort opmærksom på (alle) de punkter, hvor jeg lavede undskyldninger for mig selv. Kæft det var jeg god til!”

Anne Mette –kursist på "Successful Eating"

"Jeg har fået meget mere ro i hovedet, og er holdt op med at kritisere mig selv. Jeg er blevet gode venner med mit spejl, selvom badevægten stadig viser at jeg vejer for meget , men det går den rigtige vej. Jeg har tabt ca 17 kilo siden mit forløb hos dig”

Eva –kursist på "Successful Eating"

"Jeg tænker hver eneste dag hvor er det skønt at min mad/slik ikke styre mig så meget mere.
Jeg kan blive helt høj over at jeg har slik, nødder marcipan og chips som har ligget i køkkenskabet siden 1 Feb og det er ok, jeg ved det er der men jeg behøver ikke at spise det.

Desuden har jeg været i Fitness centret mindst 3 gange om ugen, går på nogle dejlige hold om formiddagen. Sidegevinsten har jeg lige fået i dag, blev målt i November og der er forsvundet 29 cm i alt så er mega stolt af mig selv.
Jeg reflekteret og skriver dagbog hverdag + jeg laver madplan dag for dag. Det er ikke hverdag jeg husker hvad mit fokus skulle være den dag, men alt i alt er jeg super glad for de fremskridt jeg har gjort. Så super godt kursus”

Marianne – kursist på "Successful Eating"

"Jeg havde aldrig troet, at jeg ville finde en løsning på min overvægt, men dine strategier har givet mig redskaber til at forstå mig selv, tage mig selv alvorligt og genvinde kontrollen over min mangeårige sukkerafhængighed! Jeg oplever, at videoerne taler til mig, og alle de tanker, jeg har haft om min krop og vægttab og sundhed bliver behandlet i videoerne. Jeg føler også, at hver gang jeg ser en ny video, får jeg svar på de tanker og spørgsmål, jeg har haft i ugens løb. Derudover må jeg sige, at jeg er overrasket over, at jeg aldrig har tænkt så lidt på mad og slik, som jeg gør nu. Jeg tager én dag ad gangen, jeg spiser sundt, og jeg har fået min kæreste til at hjælpe mig med at skrive dagbog hver dag. Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst ikke har tænkt på mad hele tiden. Så det nyder jeg, og i dag opdagede jeg endda, at mine natbukser sad løst efter bare 3 uger med kurset, så min krop virker også taknemmelig for, at jeg har fået et nyt fokus på sundhed!”

Louise –kursist på "Successful Eating"

"Jeg nyder dit forløb og gevinsten var 6 kg i mandags efter 5 uger :-)”

Maria –  kursist på "Successful Eating"

"Det går rigtig godt. Jeg har lært meget. Jeg er blevet dygtig til at se min sukkertrang i øjnene, jeg overspiser faktisk slet ikke.

Jeg spiser god mad og er mæt.
Jeg er overrasket over hvor meget jeg er påvirket af manglende søvn, manglende motion, ked af det eller ensomhed. Jeg ser tingene i øjnene og bliver i følelsen. Jeg har lært at jeg nok er mere ked af det og ensom end jeg havde ville indrømme for mig selv.Det blev tydeligt da jeg ikke kunne dulme følelser med mad.
Det er en side af mit liv jeg bliver nødt til at ændre på.

Jeg har tabt 6,5 kg, tøjet sidder fint.
Jeg er klar over det er en livslang rejse med daglige valg, men jeg syntes jeg er på vej. Tak for det”

Sanne –kursist på "Successful Eating"

"Jeg er vild med dit program, dine måde at formidle tingene på - og kan ikke lade være med at grine, når du kommer med eksempler, for ofte er de bare SÅ meget spot on!”

Nina –kursist på "Successful Eating"

"Tusind tak for det dejlige forløb du har lavet! Jeg tror ikke jeg nogensinde får brug for at deltage i andre forløb eller gå på kur igen og det er simpelthen så befriende og lykkeligt 😊”

Tine –kursist på "Successful Eating"

"Det er en meget ny måde at takle craving end jeg har brugt i gamle dage. Det er fint at føle jeg har et valg. Jeg spiser sundt og godt, jeg har fin energi. Jeg har for øvrigt også tabt 3 kg”

Kathrine –kursist på "Successful Eating"

"Jeg snacker stort set aldrig i hverdagene længere. Det er dejligt. I weekenderne har jeg også fået styr på “bare” at spise løs. Jeg lever ikke fanatisk - og det kommer jeg heller ikke til - men der er bedre styr på mængderne. Dine videoer har givet mig rigtig meget at tænke over - og jeg kommer til at skulle se dem igen og igen for at hjælpe mig selv. Jeg er helt klart blevet bedst til at identificere højrisikoområderne. Eksponeringsarket skal jeg stadig arbejde med og når dagbogen fungerer, så hjælper det mig til de sundere valg.

Tak for nu - jeg vil med glæde fortsætte med at læse dine inspirerende nyhedsmails.”

Trine –kursist på "Successful Eating"

"Jeg oplever oftere og oftere, at jeg nærmest beundrer mig selv i spejlet - jeg betragter i hvert fald mig selv kærligt og har meget nemmere ved at se, hvor smuk jeg faktisk også er. Det er enormt befriende, bare at kunne konstatere, at det er nogle smukke store blå øjne jeg har, fremfor at ønske, at de var mere blå eller endnu større”

Tine –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes det går rigtig godt, jeg har så meget ny viden med mig, så jeg kan være lidt små sulten og få en chokolade skildpadde forærende, også være helt ligeglad med at den ligger her foran mig. FEDT. (det var bare lige et lille billede fra min hver dag.)

Jeg kan godt ind imellem komme til at tænke på hvordan det mon går om 6 måneder, når jeg ikke har det her i frisk erindring. Men jeg tror på det.
Jeg har faktisk samme følelse som da jeg stoppede med at ryge for mange år siden. Der var jeg på rygestop kursus, og den viden jeg var klar til at tage til mig dengang, gav mig styrken til at holde ud og holde ud og holde ud....
Jeg er så glad for at kunne styre min spisning uden at føle mig begrænset eller snydt. Jeg vælger hele tiden og det føles så godt.
Kære Ditte.
Det du har skabt og nu dele med en masse mennesker er fantastisk. Af hjertet tak”

Camilla –kursist på "Successful Eating"

"Vil sige mange tak for denne gang og ville ønske hele verden kunne få øjnene op for dit kursus og få det bedre, for har været lige netop dette forløb jeg har ledt efter i alle mine mange overvægtige år.”

Julie –kursist på "Successful Eating"

"Ville bare lige følge op og fortælle at det gik super med vejningen - 6 kg. på 6 uger, vel at mærke uden at være på kur! Det er altså aldrig sket for mig før. Sjovt nok så ligner de 6 kg. mindst 10 kg. i spejlet, så der er også sket noget på den front, selv om spejlet er det samme.

Endnu engang 1000 tak for hjælpen. Jeg er kommet videre i mit liv og det kan ikke beskrives, hvor taknemlig jeg er for at have fundet vejen, så tak for det”

Vibeke –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes, de seneste fem uger har været fantastiske. Det er gået super godt, og jeg har på under fem uger tabt 5,2 kilo. Det resultat er jeg ovenud tilfreds med! Jeg er fortsat super motiveret. Jeg vil rigtig gerne tabe mig yderligere 10 kilo, og lige nu virker det slet ikke urealistisk, så jeg fortsætter bare. Jeg har det rigtig godt!”

Ulla –kursist på "Successful Eating"

"Det betød rigtig meget for mig, at du svarede så hurtigt og hver gang på en måde, hvor jeg følte mig forstået og samtidig med meget konkrete og brugbare forslag til at tackle situationerne. I det hele taget var dine svar meget anerkendende”

Sanne –kursist på "Successful Eating"

"Jeg har tidligere spist så jeg overgav styringen til mine umiddelbare behov. Så hvis jeg havde en pose slik eller mandler inden for rækkevidde skulle de bare tømmes. Ved hjælp af kurset har jeg lært at få hjernen med, så jeg stopper op inden jeg forspiser mig.”

Inge –kursist på "Successful Eating"

"Jeg føler faktisk at mit liv er blevet et andet og jeg nyder, at jeg stort set ingen dage har m kvalme, ingen energi og oppustet mave. TUSIND TAK Ditte”

Frederikke –kursist på "Successful Eating"

"Det går fint syntes jeg. Et valg af gangen. Jeg var på vægten i dag, (det har jeg ikke været længe) og har tabt mig 3,1 kg under forløbet"

Diana –kursist på "Successful Eating"

"Inden jeg meldte mig overvejede jeg Pris vs. Kursusforløb, det virkede umiddelbart lidt dyrt. Efter forløbet synes jeg at det var effektivt og der var hurtig svarrespons og ubegrænset 1:1 mail opfølgning. Det har gjort at jeg nu syntes det var pengene værd.”

Mette –kursist på "Successful Eating"

"Ps. Det er nogle virkelig gode videoer. Det er sjældent noget kan fange mig i næsten en time, men det lykkedes her.. Jeg tror det er helt rigtigt for mig! Det var så fedt at få et begreb på “Tilladende tanker” fx… Det er jo noget man godt ved sker, men her bliver det mere håndgribeligt".

Sanne –kursist på "Successful Eating"

"Tak for din støtte – ofte, når jeg lytter til materialet fra dit kursus, tænker jeg, at man skulle tro, at du kendte mig og havde tilbragt noget tid i “mit hoved”".

Frederikke –kursist på "Successful Eating"

"Noget af det der faktisk giver en ro og som jeg tror er med til at give en tro på, at det kan lykkedes, er at jeg kan kende mig selv i så mange af de situationer du beskriver og de fuldstændig irrationelle tanker, som man kun kan forstå, når man har været der – eller har meget erfaring med mennesker der har.. Det er virkelig en rar følelse…."

Christine –kursist på "Successful Eating"

"Min første uge har givet mig rigtig god energi, meget nærvær med mad, mig og familie, og en opmærksomhed på, at der også er meget arbejde foran mig. Jeg har smidt 2,2 kg den første uge, og jeg vejer mig først igen på tirsdag. Jeg er spændt på hvad der sker, og jeg prioriterer stort set alt min alenetid på mit kursus, øvelser og at skrive i min “kursusbog”."

Mette –  "kursist på "Successful Eating"

"Inden jeg købte forløbet tænkte jeg over prisen, synes det er mange penge her og nu, uden at vide hvad det var man egentlig købte – ville det mon være pengene værd?! Men da jeg kom igang blev jeg hurtigt hooked på den nye tankegang og tilgang til ens sukkerafhængighed. At det var rart at høre den er ufarlig og helt normal. Gav blod på tanden, til at få kontrollen. Jeg synes det er en fantastisk tilgang til ens spisemønstre. Det af få det bedre med sig selv, behandle sig selv bedre, selvrespekt, giver mere livsglæde og livskvalitet. Maden bliver sekundær og det er en kæmpe befrielse."

Dorthe –kursist på "Successful Eating"

"Jeg er så glad for, at jeg besluttede mig for dit forløb og synes, det er et super godt materiale, du har lavet. Det giver så meget mening for mig og beskriver nærmest i detaljer, hvordan jeg har det med mad. Det er lidt skræmmende, men også rigtig rart at høre, at det ikke kun er mig der har det sådan og at der er en måde at komme ud af denne hæslige tilstand og afhængighed – så tak for det."

Christina –kursist på "Successful Eating"

" Hvad har du givet mig.

Du har givet mig en kæmpe redskabskasse.

Du har derudover lagt en brugsanvisning ud, så jeg kan finde ud af hvor jeg specifikt skal bruge de forskellige redskaber.
For mig har det været en kæmpe “aha” oplevelse.
Jeg har aldrig tænkt så meget, over hvad mine grimme tanker om mig selv gør. Hvor skadelige de egentligt er.
Har heller ikke arbejdet med, hvorfor jeg spiser som jeg gør. Jeg spiste på mine følelser, og hvad jeg lige fik lyst til. Det vidste jeg. Men ikke hvordan hjernen fungerede, og hvorfor man agere som man gør.
De spørgsmål jeg har haft til materialet, er faktisk altid blevet beskrevet i modulet efter.
Kurset har været en øjen åbner. Jeg føler mig klar til at gå den rigtige vej, mod et sundere liv på alle punkter.
Ved det er en lang vej, men er nu udstyret med et kort, så jeg kan finde vej.
Dit materiale gør en kæmpe forskel. Det vil blive brugt igen og igen af mig.
For at minde mig om mit store projekt.
Jeg vil tænke på dig, når jeg kigger tilbage på den lange vej. Det stykke vej som jeg allerede har tilbagelagt, har rykket meget i mig. Jeg ville aldrig været nået længere end til den næste slankekur, og nederlag uden dig.
Du gør en kæmpe forskel TUSIND TAK.
Du vil få mine varmeste anbefalinger."

Diana – kursist på "Successful Eating"

"Det går rigtig fint. Jeg har helt sikkert kæmpet mere med cravings etc de sidste uger end de første. Det har dog også betydet at jeg har kunnet bruge øvelserne og jeg synes at jeg bliver klogere. I tirsdags faldt min yngste dreng ned fra et legetårn og måtte på skadestue (han var på ferie hos bedsteforældrene), blev kørt med ambulance osv. Det var lidt hektisk og jeg kunne intet gøre da han var i Jylland. Den aften spiste jeg to chokoladekiks og en is. Det er første gang det ikke var planlagt at jeg skulle spise noget og at jeg gjorde det alligevel. Jeg brugte dog nogle af øvelserne og jeg er egentlig ret overbevist om, at før dette forløb, så ville det have været meget mere. Det var ikke en hensigtsmæssig reaktion, men det var bedre end det kunne have været og det endte heller ikke med at jeg gik i “nu er det også lige meget” (alt eller intet) fælden.

Jeg lytter faktisk en del til dine videoer stadig og synes jeg hører nye ting, ting jeg ikke hørte først, så det får jeg meget ud af"

Tina –kursist på "Successful Eating"

"Jeg er så glad for, at jeg tog chancen og meldte mig til forløbet, og jeg taler meget gerne og meget længe om forløbet, og din metode"

Neel – kursist på "Successful Eating"

"Inden jeg startede var min tanke – kan jeg mon få tid i en travl hverdag? Om det nu også virkede… og om jeg ville føle fiasko, hvis jeg ikke klarede det godt. Men da jeg kom igang oplevede jeg at få særdeles kompetent sparring på mine tanker omkring spisning. De viste sig at gøre sig gældende på mange andre aspekter af mit liv, og jeg kan derfor bruge de værktøjer, jeg har fået ikke bare til min spisning, men også i forhold til andre områder af mit liv. Jeg har oplevet et fornyet fokus på mig selv på den positive måde og jeg har større fokus på balance i mit liv nu"

Vibeke –kursist på "Successful Eating"

"Det går så fint og jeg har det godt, altså sådan rigtig godt. Min krop har det godt og jeg er bedre til at være god ved mig selv og tale pænt til mig selv – ikke hele tiden men for det meste og når jeg opdager, jeg er i gang med at hakke og skælde ud på mig selv, stopper jeg det.

Så jeg synes, jeg er ved at være god til at bruge teknikkerne og det smitter af hele vejen rundt. Ikke kun på spisningen men også i øvrigt. Jeg kan mærke, der sker noget med mit selvværd som også trænger igennem, både når jeg er på arbejde og herhjemme. Jeg er utrolig perfektionistisk og stiller meget høje krav til mig selv og det har tit givet mig udfordringer ift. mit arbejde. Ikke fordi jeg ikke har leveret et godt stykke arbejde, for det har jeg, men min selvkritik bliver ofte slem, så det går ud over nattesøvnen og mit selvværd. Men jeg prøver, at bruge teknik omkring tanker og selvværd her også – og 80/20 reglen, det behøver altså ikke være perfekt hver gang og det giver en rigtig god ro.

Og så er jeg holdt op med at være på kur . Mit “High” er ovre og det er blevet hverdag og jeg tager en dag ad gangen og et måltid ad gangen og det fungerer rigtig godt. Jeg synes, jeg er ved at finde balancen og får nemmere og nemmere ved at dosere mine måltider, så jeg føler mig mæt uden at overspise, og det føles rigtig godt. Du har givet mig en ny leveregel, som jeg bruger både til min spisning og mit arbejde: Det er federe at have en masse små succes’er end én stor fiasko – det er en lettelse at tænke sådan, fremfor at skulle gøre alting perfekt og fuldendt fra starten"

Christina –kursist på "Successful Eating"

"Inden jeg startede var mine tanker (eller frygt nærmere), om det ville blive endnu et forsøg på at få styr på min vægt/mit forhold til mad, som jeg kunne arkivere under “så er det prøvet”.

Som de fleste der vejer for meget, har jeg prøvet forskellige kure og ved at jeg kan tabe mig, hvis jeg “bare” holder mig til et givent antal kalorier, det er jo trods alt et spørgsmål om matematik, mindre ind, end jeg forbrænder.. og havde det været så nemt, var det lykkedes mig for længe siden.
Jeg har i LANG tid godt vidst, at jeg nok burde koncentrere mig mere om mit hoved og mine spisemønstre, end om selve maden.
Jeg har talt åbnet om mit mad-problem både med veninder og min kæreste, så jeg har ikke været alene med mine tanker om det. Jeg har nok mest bare stillet en masse spørgsmål, til mig selv, til dem, hvorfor er det så svært? Hvorfor er det ikke motivation nok at vide hvor glad jeg egentlig er, når jeg ikke er overvægtig? og en masse andre spørgsmål, jeg ikke rigtig fandt nogen svar på.

Dét jeg synes dit forløb i særdeleshed nu har givet mig, er en indsigt i, er hvordan min hjerne fungerer, og hvordan jeg nu og fremover, skal gøre mig selv opmærksom på, hvad det er jeg i grunden gør, når jeg vælger at spise, eller ikke spise,(og hvad) og hvorfor jeg gør det.
Dine videoer har været SUPER gode. Da jeg så den første undrede jeg mig først over at man ikke “så dig”, men jeg må sige at din tilgang med at skrive overskrifter på dét du taler om, har hjulpet mig til at huske dit materiale bedre. Information både ind af ørene og øjnene, fungerede rigtig godt for mig, og så er du rigtig god til at forklare hvad du mener med eksempler.
Hånden på hjertet kunne jeg nok have været bedre til det skriftlige, men jeg har lavet alle øvelserne og løbende kigget tilbage på dem.
Jeg gik ind i det med liv og sjæl (alt eller intet) og nogle ting føltes i starten nemme, præcist som du også beskriver, men nu lidt senere mærker jeg bestemt hvor lang en proces dette bliver (og mærker også min indre rebel, hehe) .
Jeg spiser egentlig det samme (med undtagelse af alt slikket osv.), bare meget mindre end før, min fornuft er hele tiden på banen. Det er i øvrigt hårdt, det bruger man meget energi på…
Hvad var præcist godt? – RIGTIG meget!, mange gange følte jeg at lyset blev tændt, at det sagde “pling” – at jeg fik vigtig og god information, som jeg tidligere har manglet i mine forsøg på at lave om på min spisning. Information om hvordan min hjerne fungerer og om mine tanker, både om mad og om mig selv. Det har været en øjenåbner af de gode, men også af de hårde"

Anna –kursist på "Successful Eating"

"Kære Ditte. Tusind tak for de 6 ugers “holden-i-hånden” – det har været supergodt og effektivt. Jeg har fundet nogle gode redskaber til at få ryddet op i nogle uhensigtsmæssige mønstre"

Lisbet –kursist på "Successful Eating"

"Jeg synes du er meget dygtig og god til at formidle. Jo mere jeg lytter til modulerne, jo mere giver det. Så jeg vil prøve at lytte så meget som muligt."

Kirsten –kursist på "Successful Eating"

"Så tak for denne gang, Ditte. Jeg vil helt klart anbefale dit forløb til andre, som har problemer med overspisning"

Jette –kursist på "Successful Eating"

Jeg er dybt taknemmelig for at have været med på kurset og anbefaler det gerne til andre. Jeg tror, at jeg for første gang i mit liv tror på, at jeg er i færd med at ændre mit forhold til mad og skabe nye vaner og nye stier. 

Stella-kursist på "Successful Eating"

Lige en lille up-date herfra.


Først vil jeg sige, at jeg elsker dine videoer. De rammer så meget plet. Den omkring perspektivskifte gav mig virkelig en masse input. 
 Det går virkelig godt, og jeg har fundet ud af, at jeg nok ikke er så spiseforstyrret, som jeg egentlig troede, og det er jo en god ting. Jeg har blot haft meget uhensigtsmæssige vaner.


Nu har jeg været i gang i godt halvanden uge, og det går forrygende. For første gang tror jeg virkelig på, at det skal lykkes for mig at blive bedre til at vælge gode ting for mig, fordi jeg faktisk selv VIL det, og ikke fordi nogen "tvinger" mig til til det efter at have købt et kostforløb 😊


Alt dette her er så meget videoernes fortjeneste og din måde at forklare, hvordan hjernen reagerer og hvordan der faktisk kan dannes nye gode baner/vaner med tiden. Det er jo ikke raket videnskab, men der er noget i din rummelighed, der virkelig gør en forskel for mig og gør at jeg for første gang i MANGE år tager mig selv alvorligt (nu er jeg faktisk næsten ved at tude, for det er stort for mig)

Gitte -kursist på "Successful Eating"

Hej Ditte😊

Som 71-årig har jeg endelig , takket være dit system, fået styr på min afhængighed af søde sager.

Tidligere har jeg ikke kunne have slik mm. liggende i huset uden at spise det med der sammme  -poser og skåle skulle tømmes!   -selv om jeg blev dårlig og utilpas af det.

Nu kan jeg f.eks., uden det mindste besvær, have en pose med guldkarameller liggende i skabet og gradvis spise af dem over flere uger, altså uden at tømme den som en kæderyger der ryger den ene  cigaret efter den anden.

Det er en stor lettelse for mig, at tage styringen tilbage i forhold til mit slikindtag.

Bedste hilsner og tak😊

Susanne -kursist på "Successful Eating"

Godmorgen. Det gik rigtig fint med kun at spise et stykke chokolade i går aftes. De andre to stykker ligger pænt og venter til det bliver deres tur.😉

Omkring egenomsorg/selvforkælelse: Vågnede med en dejlig sultfølelse. Morgenmad plejer at være noget der bare skal overstås, men i dag fik jeg lyst til blødkogte æg, hele 2 stk. endda, og ristet brød med smør på til. Det var så godt ikke at tænke på kalorier og vejning, men spise det jeg havde lyst til. Føler jeg har fået en kæmpe frihed efter at jeg er holdt op med den daglige vejning både af mig selv, men også af min mad. Jeg holder øje med størrelsen af måltiderne, men ingen fanatisme. TAK DITTE!

Jeg er simpelthen så glad for, at jeg fik taget mig sammen til at tilmelde mig dette kursus. Det var faktisk min læge der fortalte mig om det, efter en snak om min spiseforstyrrelse. Det er nok et lille års tid siden hun fortalte om det, men det var åbenbart først nu jeg var klar.

Margit-kursist på "Successful Eating"

Her går det godt vil jeg næsten vove at sige. 

Jeg er begyndt at bruge kurset til i det hele taget at se på, hvordan jeg nærer mig selv ikke bare i forhold til mad. Kursets værktøjer hjælper mig til at prioritere også på områder som egen tid, økonomi, motion. Områder som har betydning for mit velvære og også min spisning. 

Stella-kursist på "Successful Eating"

Jeg kan mærke, jeg rykker. Jeg har det bedre med mig selv og har mere overskud. Jeg føler mig ikke så oppustet mere.

Jeg vil gerne sige tusind tak til Ditte for den store inspiration og et super godt kursus. Det har været en befrielse at ændre tankegangen og ikke være så gal og sur på sig selv. Egentlig er det jo ikke så store ændringer, der skal til for at gøre en forskel for sig selv, men nogle gange kan det være svært at komme dertil. Jeg er der ikke helt, men jeg er godt på vej.

Jeg tror lige som nogle af de andre på kurset, at jeg vil genhøre de forskellige moduler, så de kommer helt ind under huden.

Der skal lyde en tak til alle jer andre på kurset. Det har været super inspirerende at læse med og følge Jeres udvikling og Jeres kampe. Det har været rart at vide, der sidder andre med de samme udfordringer og cravings som jeg. Det har været opløftende at høre, hvordan I klarer Jer gennem de udfordringer, I har, og der har været så mange gode og spændende måder og ideer at gøre tingene på. 

Mette-kursist på "Successful Eating"

Hej Ditte

Jeg har lige sådan lyst til at dele lidt med dig!

Jeg har i en længere periode fastet hver torsdag. Jeg synes, det har været fint at faste og det har givet plads til at ‘synde’ lidt ekstra i weekenden! En gulerod for mig, når jeg har fastet har været: “ det er fredag i morgen og så skal vi rigtig hygge med rødvin og slik”!

I dag har jeg som vanligt fastet og pludselig kunne jeg mærke: fasten fastholder mig i mine overspisning, fordi jeg så har skullet ‘belønne’ mig selv for, at jeg har klaret 24 timers faste! I dag da jeg kom fra arbejde var jeg træt og sulten (selvfølgelig) og kunne ikke holde mig fra noget mørk chokolade! Og straks begyndte tankerne at kredse om alt det jeg havde lyst til og jeg begyndte at lægge planer! Som fx at spise chokolade mens jeg smører ungernes madpakker!

Så dagens store aha-oplevelse for mig har været, at faste er slut for mig og at det er langt vigtigere at få nogle gode måltider, der ikke giver mig lyst til sukker og dermed overspisning!

Line -kursist på "Successful Eating"

Kære Ditte

Blot denne korte hilsen for at fortælle dig, at dit koncept er det stærkeste og at jeg anbefaler dig til alle, der har brug for at ændre deres opfattelse af det at være på kur. Der gerne vil have et frit liv i en gladere, slankere mere energi-rig krop. Jeg deltog for 6 uger siden og har lyttet til alle dine virkeligt livsændrende indlæg de sidste 6 uger også. 12 kg har jeg tabt, men det er ikke det vigtigste,- det er mere den energi, glæde og selvkærlighed, der følger med. Og meget mere både tid og ro, når maden ikke fylder mine tanker og handlinger længere. Det er det mest værdifulde jeg har givet mig selv. Så et kæmpe tak for dig ❤️

Mie -kursist på "Successful Eating"

Det går storartet efter online-forløbet i januar. Jeg er faktisk vildt imponeret over, hvor 'let' det hele er.

Berit -kursist på "Successful Eating" (3 mdr efter opstart) 

Det betyder meget for mig, at det her mindset ikke handler om at undvære/udelade en eller flere fødevarer, ikke om at tælle kalorier, ikke om kun at spise suppe i x antal uger osv - jeg kan spise lige præcis det jeg har lyst til - og så forholde mig til det. Hurra, det virker!!!

Linda-kursist på "Successful Eating"

Det er et fantastisk kursus, du har strikket sammen og det at du selv har gået vejen gør en kæmpe forskel! 
Kærligst Stella 

Stella-kursist på "Successful Eating"

"Lille update fra mig.

Jeg er ikke helt klar over hvad jeg vejede da jeg startede hos dig men tror jeg har tabt 5-6 kg på de 4 uger (måske endda 7). Var på vægten i dag for første gang"

Tina –kursist på "Successful Eating"

Jeg håber egentlig bare at så mange som mulig kan få hjælp via dit program. Jeg har prøvet så utrolig meget, også mere generel egenterapi, været i OA (overeaters anonymous) i to år osv. Men intet har hjulpet som dette. Hatten af for dig - og TAK.

Cecilie-kursist på "Successful Eating"

"Vi har lige været i sommerhus i 11 dage, og nu godt i gang med hverdagens travlhed efter ferien, Og er så glad og stolt, fordi på trods af ferie og sommerhus i 11 dage er det gået forbavsende godt, kun en dag spiste jeg mere end det jeg havde planlagt og det var fordi jeg var skidtmas, så det gik mig ikke på. Ferie og sommerhus er nok den største højrisiko jeg kan sætte mig i, fordi hygge er forbundet med madindtag. Det er det stadig, men nu har jeg kontrollen over indtaget og jeg har hygget mig lige meget af den grund."

Mai – kursist på "Successful Eating"

Tak for et rigtig godt forløb, det var lige det jeg havde brug for. Det har sat mange tanker i gang og jeg føler for første gang i mange år, at jeg er på rette vej i forhold til sådan som jeg gerne vil spise

Line -kursist på "Successful Eating"

Jeg syntes virkelig det går godt i hverdagene, i dag var der kage ved tre forskellige lejligheder på arbejdet, og det var intet problem at takke nej. Så der er virkelig sket noget i forhold til da jeg startede første gang. Det er virkelig nogle effektive øvelser. Jeg skal så bare lige lære at bruge dem i weekenderne også:-) men jeg er godt på vej.

Marianne –kursist på "Successful Eating"

Jeg tar med igen, fordi jeg ikke føler mig helt sikker på mig selv endnu, selv om det er gået over al forventning og de værktøjer jeg har lært har gjort en kæmpe forskel for mig. Så glæd jer.

Jeg græssede helt op til kursus start. De sidste nu 6 uger har det billede helt ændret sig.

Dette forløb har været en game changer for mig. Jeg har overspist hele mit liv fra jeg var ganske lille. Mad har haft en alt for stor plads i mit liv med så mange Kure, at jeg end ikke har tal på dem og maden har overskygget alt andet også, hvem jeg virkelig er. 

Er meget taknemmelig for dette kursus og glæder mig til at være med igen. 

Stella -kursist på "Successful Eating"

Jeg er så glad for, jeg fandt dit kursus! Det er tre år siden, jeg tog det, og jeg ligger nu stabilt på 30 kg mindre, end da jeg startede. Jeg har fået et helt andet forhold til mad og spisning, og jeg brugte endda dine principper til ganske nemt at stoppe med at ryge for halvandet år siden. Så igen, mange, mange tak for det hele!

Clara -  3 år efter  "Successful Eating"

Så tak endnu en gang. Det har været livsændrende at være med på dine to forløb.

Stella - kursist efter 2. gang på "Successful Eating"

Jeg har fået motivationen til at tilmelde mig dit forløb, da min kollega og veninde Pernille har fået det vildt godt og blevet super slank af at deltage på dit kursus.  Jeg glæder mig meget til at deltage!

Eline -  Ny kursist på "Successful Eating"

Tak, Ditte! Det første modul var alt det, jeg håbede på. Det her kommer til at ændre mit liv.🙏

Jeg har tænkt, at så længe jeg var overbebyrdet, og derned stresse og træt, så ville jeg aldrig kunne tabe mig. Det ved jeg nu, at jeg kan. Så første modul var virkelig en åbenbaring.

Birgit - 1. dag på  "Successful Eating"

Det gik lige op for mig i dag, da jeg var ude at handle, hvor mange penge jeg egentlig sparer når jeg ikke køber alle de snacks jeg plejer - endnu en positiv ting ved denne rejse :-)

Ann -  kursist på "Successful Eating"

Jeg har været meget glad for dette kursus, med supermeget spændende materiale, som jeg kommer til at vende tilbage til mange gange.

Anne-Mette - "kursist på "Successful Eating"

"Hej Ditte. 

Her går det virkelig godt. Jeg er så glad for, at jeg gjorde det her, og det har virkelig været en kæmpe øjenåbner for, hvor meget jeg har ladet stå til og ladet ske - og skyldt skylden på, at jeg jo ikke kunne lade være. 

I øvrigt smiler jeg også meget mere til min krop - og taler/tænker meget mindre negativt om andres kroppe (og min egen). 

Tusind tak for et godt forløb"."

Line –   kursist på "Successful Eating"

Så er dette fantastisk forløb ved at være slut. Tak til dig Ditte for at have vist en vej som giver mening at arbejde videre på. Dejligt at vi her i gruppen har fået os en Facebook venskab.

Hansa - kursist på "Successful Eating"

"Efter den første uge med mindre sukker og ingen tydelige overspisninger føler jeg en lethed i kroppen, som i den grad er velkommen. Jeg føler mig mere energisk og får lyst til at bevæge mig mere. Cravings er færre (tror jeg?) og ikke nær så stærke.  "

Pernille – kursist på "Successful Eating"

"Jamen det er for vildt det her, og vi er kun i gang med 3. modul :-) 

Jeg kan godt mærke, at jeg er et helt andet sted, end for 3 uger siden, det går bare nemmere det hele. Jeg handler uden at købe det mindste slik/chips/kage, det er nemt at gå forbi alle hylderne. "

Vibeke - kursist på "Successful Eating"

"Jeg har først lige fået set de 2 videoer igennem - men hold da op, hvor er det en øjenåbner; en anderledes måde at se og anskue tingene på. Jeg har jo tidligere været i et lignende forløb - men som alligevel slet ikke var lignende (det troede jeg bare). Jeg tænker også, at det er super godt altid at have adgang til videoerne, for jeg har sommetider svært ved at koncentrere mig og få det hele med, og når man så kan se dem igen og igen, så kommer der mere og mere på hver gang. Så jeg tror virkelig, at dette forløb bliver rigtig godt for mig."

Malou – kursist på "Successful Eating"

"Jeg tøvede lidt med at hoppe på forløbet - det poppede bare op i en reklame på Facebook, var det vist. 

Men efter at have set nogle af dine intro-videoer, blev jeg enig med mig selv om, at det skulle prøves - og jeg har ikke et sekund fortrudt. Det er supergodt, og lige hvad jeg har brug for!  "

Hanne - kursist på "Successful Eating"

Hej Ditte.

Jeg vil gerne have lov til at sige dig rigtig mange tak! Jeg føler, at jeg har lykkes med at få ændret min hverdag. Jeg har ikke spist noget slik/snack på arbejdet, siden vi startede forløbet (jeg sagde endda nej til en smagsprøve på chokoladeknapper fra marabou i går - der følte jeg mig lidt fjollet - men det kom bare helt automatisk). Nogen gange glor kollegaerne lidt, men jeg tror, det handler om tilvænning - også for dem. Mine bukser sidder løst om livet og hofterne, og vægten er på minus 5 kg. Dog er humøret og energien det vigtigste plus.

Så tak, mange tak, jeg anbefaler dit forløb til alle, jeg kan - det har simpelthen været så fantastisk. Og en øjenåbner for, at jeg havde et problem, og at jeg kunne løse det problem. Det blev en rigtig lang mail, og jeg ved godt, at vores forløb og sparring er ovre, men jeg ville simpelthen bare lige give min største ros! Hold op det har været godt!

Line –  3 måneder efter hendes deltagelse på "Successful Eating"

"Er super glad for forløbet, det er helt fantastisk😊 - intet mindre. Og jeg har virkelig, virkelig prøvet meget."

Helle - kursist på "Successful Eating"

Jeg tog onlineforløbet i august-september, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Jeg har kæmpet med vægten og sukkertrang stort set hele mit liv, og føler endelig at jeg har fået kontrol over min spisning og min vægt. 

Der var mange(!!) aha oplevelser undervejs, og jeg bruger dagligt de redskaber jeg har fået med mig. Jeg har opnået en masse fra min positiv liste, bl.a. et vægttab på nu 11 kg siden start. Jeg havde lige nøjagtig 0 overspisninger i julen, men manglede så absolut intet.

Pernille –  4 måneder efter opstart på "Successful Eating"

Hej. Ditte 😊

 Tak fordi du deler din store vide, det er en stor inspiration for mig.

Jeg har for flere år siden købt dit forløb om sukkerafhængighed og vender fra tid til anden tilbage og har brug for at fokusere på nye værktøjer❤️

 Jeg har erfaret at du har ret i at afskille tilfredsheden ved eget kropsbillede og vægttab. Det mærker jeg efter et større vægttab, hvor jeg nu er ca der mht kg, hvor jeg gerne vil være og oplever færre smerter og har det rigtig dejligt. Hovedpinen er væk, søvnen bedre, færre ledsmerter osv❤️

Tak for din inspiration og positive tilgang❤️

Hilsen Ulla 😊 - kursist på "Successful Eating"

Efter den første video kan jeg jo se at jeg ALTID har haft problemer med mad. For jeg har været slank udfra kontrolprincippet og aldrig haft et naturligt forhold til mad. Det havde min altid meget slanke mor heller ikke, og hun var lynhurtigt til at kommentere, hvis hun mente, jeg havde taget 1 kilo på, da jeg var i puberteten.

Jeg har de seneste år hadet og nedgjort mig selv, fordi jeg ikke kunne finde ud af det. Har forsøgt med antiflammatorisk mad, nul kulhydrater, hypnose og flere andre ting. Og det hele blev bare sværere og sværere for mig, mens vægten stod stille på alt for meget.

Jeg er Så taknemlig for, at jeg lyttede til mig selv og købte kurset her. For det er jo en helt anden tilgang og pludselig har jeg en følelse af, at det bliver NU at jeg får redskaberne til at sige farvel til dårligt forhold til mad. Farvel til konstante tanker om mad, sukkercravings og ikke mindst at slå mig selv i hovedet for at jeg er sådan en, der ikke kan styre min mad og min sundhed. 

Fra nu af er jeg sådan en, der har et sundt forhold til 
mad og en stor kærlighed til min krop!

Hanne – kursist på "Successful Eating"

PS: Jeg har tabt mig den første uge. Har ikke haft en vægt i over 15 år, så har ikke vejet mig, men jeg kan mærke at bukserne sidder bedre - og det er på både chokolade og rugbrød :-) :-)

Jeg er SÅ glad for at være med her. For hold da op, der er noget at få ryddet op i. Og sikke en lettelse, hver gang jeg giver slip på en bid skam i forhold til mad :-)

Hanne -kursist på "Successful Eating"

Mit system har fået det meget bedre med energi og ikke den kendte tunghed i kroppen af at få alt for meget mad, søde sager og mange små mellemmåltider.

Else – kursist på "Successful Eating"

Jeg er i slutningen af forløbet. Jeg synes at det er gået helt vildt godt, alt har givet vildt god mening og har været nemt at følge. Største gevinst har indtil videre klart været at få sat min spisning i perspektiv og opdaget, at jeg overhovedet ikke behøver at spise så meget eller hele tiden. Det er dejligt. Ovenihatten er der røget 4,5 kg.

Helene -kursist på "Successful Eating"

Iøvrigt vil jeg sige, at det er et fantastisk kursus du laver, jeg er meget vild optaget af det og hører moduleren igen, f.eks når jeg kører bil. Opdager flere ting/nuancer når jeg hører det igen. Så tak :-)

Ditte – kursist på "Successful Eating"

jeg er nu i gang med 6. og sidste uge af forløbet og kan næsten ikke holde ud, at der ikke kommer flere guldkorn  fra dig i næste uge 😔.

Charlotte -kursist på "Successful Eating"

"Af hjertet tak for et helt fantastisk godt forløb! Jeg kommer i den grad til at anbefale det! "

Cecilie –kursist på "Successful Eating"

Mange tak for et rigtig godt forløb – bare første modul. Jeg kan mærke, at jeg arbejder og kommer til at arbejde meget grundlæggende og i dybden med mig selv på et helt andet niveau. Så tak for det😊

Sanaa -kursist på "Successful Eating"

Tak for det gode materiale og løbende beskeder. Formatet er rigtig godt. Det virker, at man kan tage en snas og vende tilbage til emner , som man vil dykke ned i, via de korte videobidder med overskrifter der er genkendelige .Ifm materialet er der et ton af podcasts jeg glæder mig til at dykke ned i 

Tine –kursist på "Successful Eating"

Jeg er i fuld gang med at se modul 1 igennem – så godt Ditte. Lige den opmærksomhed, som jeg håbede på

Brit -kursist på "Successful Eating"