Untitled (Instagram Story) (Facebook Post (Landscape)) (Instagram Story)

Er din spisning og vægt bedst kendetegnet ved at være svingende?  Har du taget på over de sidste år, på trods af et evigt fokus på, hvad du spiser? Oplever du overspisninger, hvor du har svært ved at stoppe med at spise, selvom du gerne vil? 

 

Den gode nyhed er at stabil spisning, uden overspisninger, er en kompetence du kan opøve. 

TIL TILMELDING

Læs mere om programmet her

Alt dette får du med "Successful Eating "

✔️  Et forløb udviklet af en psykolog med 16 års erfaring inden for behandling af overvægt og overspisninger.

✔️  6 uger med Ugentlige videoer og øvelser, hvor du uge for uge får en grundig instruktion i ugens øvelser. 

✔️ Et program der er afprøvet gennem mange år og opbygget, så det over 6 uger lærer dig de nødvendige kompetencer der skal til for at komme ud af overspisninger, håndtere sukkertrang og ikke mindst opnå et varigt vægttab. 

✔️ Adgang til et nyt webinar med Ditte hver 14. dag, Her kan du stille spørgsmål, eller lytte med, når andre stiller spørgsmål og får svar. 

✔️ Adgang til at lytte og lære af de tidligere webinarer i podcastform. 


 

Smugkig, de 6 moduler - hvad lærer du ? 


 • FØRSTE UGE - Handler om  at bryde afhængighed af mad. Du vil lære hvordan afhængighed af mad nedbrydes og få øvelser der omsætter denne viden til konkret spisning. F.eks hvordan du kan bruge denne viden til at stoppe med at overspise.

 • ANDEN UGE - How to modulet: Her får du redskaberne der skal til, for at ændre din spisning (og vægt) på den lange bane. Du lærer præcis hvilke værktøjer du skal bruge, hvordan og hvornår.

 • TREDJE UGE - Svære følelserI denne uge arbejder du med evnen til at kunne regulere en svær følelse uden at trøste med mad

 • FJERDE UGE - Op på hesten igen:Lær at falde i, på den fede måde. Eller med andre ord. Ingen spiser perfekt hele tiden. Men ofte er det de små svipsere, som får spisningen til at spinde helt ud af kontrol. Normal spisning er ikke aldrig at have en svipser, men at vende tilbage til de gode vaner med det samme, bagefter. Du lærer teknikkerne i dette modul.

 • FEMTE UGE- Forholdet til din krop: Et negativt kropsbillede vil ikke alene gå og gøre dig ked af det - det øger også risikoen for overspisninger og yoyo-vægt.

  Mit mål med dette modul er derfor både at lære dig enkle strategier til at mindske kropslede, og øge kropsaccept. Men også at lære dig at håndtere kropslede på måder, der ikke trigger uhensigtsmæssig spisning.  


 • SJETTE UGE - HOLD FAST: Noget af det sværeste ved et vægttab er faktisk at holde fast. Sjette modul handler om at forberede dig, så du kommer i mål på den lange bane.

 • Successful Eating

  “Jeg har først lige fået set de 2 videoer igennem - men hold da op, hvor er det en øjenåbner; en anderledes måde at se og anskue tingene på. Jeg har jo tidligere været i et lignende forløb - men som alligevel slet ikke var lignende (det troede jeg bare). Jeg tænker også, at det er super godt altid at have adgang til videoerne, for jeg har sommetider svært ved at koncentrere mig og få det hele med, og når man så kan se dem igen og igen, så kommer der mere og mere på hver gang. Så jeg tror virkelig, at dette forløb bliver rigtig godt for mig.”

  Kursist på "Successful Eating"

 • Successful Eating

  “Jeg har VIRKELIGT prøvet meget og jeg har VIRKELIG lidt af voldsomme overspisninger i mange år. Så jeg tænker lidt- når det kan hjælpe mig, så kan det hjælpe mange andre”

 • Successful Eating

  “Jeg er så glad for, jeg fandt dit kursus! Det er tre år siden, jeg tog det, og jeg ligger nu stabilt på 30 kg mindre, end da jeg startede. Jeg har fået et helt andet forhold til mad og spisning, og jeg brugte endda dine principper til ganske nemt at stoppe med at ryge for halvandet år siden. Så igen, mange, mange tak for det hele!”

  kursist på "Successful Eating"

 • Successful Eating

  “Næsten 4 kilo på 4 uger det er jeg godt tilfreds med.

  Jeg nyder en genfunden tro på mig selv og lysten til at råbe højt, at koden er knækket!

  Så nu er min alder ingen undskyldning mere, jeg er rundet de 60 i efteråret og havde faktisk givet op, men er ovenud glad for at have givet mig selv denne sidste chance”

 • Successful Eating

  “Jeg har det skønt, god energi og som sidegevinst har jeg tabt 4,9 kg efter de første tre uger”

 • Successful Eating

  “Det jeg bedst kunne lide ved forløbet var roen og accepten af at "jeg er god nok", at jeg faktisk er helt normal. Fantastisk at opdage at du Ditte lige præcis ved hvordan mit hoved tænker. Blev helt forskrækket over, at det som normalt kun jeg tænker, at det faktisk er det du fortæller om. Det giver accept af mig som person”

 • Successful Eating

  “For mig har det været langt bedre at arbejde med mine tanker om spisning - end det har været at følge en bestemt diæt med fokus på at tabe mig, som jeg har gjort tidligere. Forløbet har også sat gang i mange andre ting i mig end lige det, der handler om spisning- fx kan jeg bruge redskaberne til at forebygge de gange jeg bliver så træt at jeg bliver unødigt vred og skælder ud på mine unger. Og jeg har fået langt større fokus på, at jeg helt grundlæggende skal arbejde på at ændre min hverdag, så jeg får mere energi til mig selv og familien”

 • Successful Eating

  “Jeg har fortalt vidt og bredt om dig og dette forløb. Der er ingen slankekure der hjælper - på den lange bane. Det gør det her!! Jeg synes der burde være timer i skolen hvor man lærer hvordan hjernen fungerer, mange af os har jo det her med os fra barndommen af... Der mangler fokus på det psykiske frem for det psykiske”

 • Successful Eating

  “Inden jeg startede var min tanke – kan jeg mon få tid i en travl hverdag? Om det nu også virkede… og om jeg ville føle fiasko, hvis jeg ikke klarede det godt. Men da jeg kom igang oplevede jeg at få særdeles kompetent sparring på mine tanker omkring spisning. De viste sig at gøre sig gældende på mange andre aspekter af mit liv, og jeg kan derfor bruge de værktøjer, jeg har fået ikke bare til min spisning, men også i forhold til andre områder af mit liv. Jeg har oplevet et fornyet fokus på mig selv på den positive måde og jeg har større fokus på balance i mit liv nu"”

Medlemskab af Successful Eating

 

En opdateret og forbedret udgave af onlineforløb "Få krammet på din sukkertrang"

 

6 måneders medlemskab

Første måned 100 kr, derefter 414 dkk/ måned

 • Psykologhjælp for en brøkdel af prisen. En hel måneds adgang koster dig under halvdelen af hvad en enkelt psykologtime ville koste.
 • 6 ugers forløb med ugentlige videoer og øvelser
 • Nyt Webinar og webinaroptagelser hver 14 dag.
 • 6 måneders binding derefter er prisen 149 DKK/mdr og kan opsiges fra måned til måned.
12 måneders medlemskab

258 Dkk/ måned

 • Psykologhjælp for en brøkdel af prisen.En hel måneds adgang koster dig 1/4 af hvad en enkelt psykologtime ville koste.
 •  6 ugers forløb med ugentlige videoer og øvelser
 • Nyt Webinar og webinaroptagelser hver 14 dag.
 • 12 måneders binding derefter er prisen 149 DKK/mdr og kan opsiges fra måned til måned.

24 måneders medlemskab

171 DKK/måned

 • Psykologhjælp for en brøkdel af prisen.En hel måneds adgang koster dig 1/5 af hvad en enkelt psykologtime ville koste.
 • 6 ugers forløb med ugentlige videoer og øvelser
 • Nyt Webinar og webinaroptagelser hver 14 dag.
 • 24 måneders binding derefter er prisen 149 DKK/mdr og kan opsiges fra måned til måned.