Successful Eating – WEEKEND-workshop

Næste workshop 28.- 29 september


Trustpilot score sep 23

 Successful Eating - 2 dages workshop i København

Vil du gerne:

 • tabe dig, men er dødtræt af kure der alligevel ikke virker på den lange bane? 
 • være stolt af den kvinde du ser i spejlet?
 •  bo i en sund og normalvægtig krop?
 • have et normal forhold til mad, uden en masse forbud, eller hyppige overspisninger?

7Hvorfor se en psykolog, når man gerne vil tabe sig? 

Jeg ved godt, at det kan lyde en lille smule alternativt at melde sig til et vægttabsforløb hos en psykolog. Jeg mener, det handler jo i bund og grund om at spise mindre..

Men med 20 års erfaring som psykolog kan jeg sige en ting med sikkerhed. De fleste slankekure går ikke i vasken fordi man ikke ved hvad man burde spise. 

Langt de fleste vægttab saboteres af underliggende (ofte ubevidste) tanker og handlemønstre. 


4Du ved godt hvad der skal til for at tabe dig - men du tager det hele på igen hver gang. 

De fleste ved godt hvad de skal på papiret. Men der er ofte langt fra teori til praksis. 

For mange resulterer det i årevis med yoyo vægt og on/off kure.  Jo teknisk ved du hvad du skal gøre for at tabe dig, du har også tabt dig mange gange før. 

Men der er grunde til, at du ikke kan holde vægten på den lange bane - og det er dem du skal arbejde med, så du kan omsætte alt den viden du har om sund kost, til en langtidsholdbar spisning - og vægt. 


5


Der er så mange vægttabsforløb på markedet, hvorfor skulle du vælge Successful Eating?

Hvis du er på sociale medier, så er du måske lidt forvirret omkring, hvad der egentligt er grunden til, at du vejer for meget. 

Her er en liste over nogle af de forslag der dukker op

 • Overspisning
 • Følelsesspisning
 • Dårlige vaner
 • Kulhydrater
 • Fastevinduer
 • Manglende grænsesætning
 • For lidt egenomsorg
 • Sukkerafhængighed
 • Svære oplevelser og dårlige barndomserfaringer
 • Alt for mange slankekure, eller forbudt mad.
 • Manglende viden om, hvad du burde spise

Så hvad skal du vælge at arbejde med for at tabe dig?

Min erfaring siger mig, at hvis du ligner de fleste andre kvinder, så kan det hele være sandt på samme tid. Lang de fleste kvinder over 40 år har så kompleks en livserfaring, at deres overvægt skyldes mange faktorer - og meget få forløb på markedet i dag tager hånd om dem alle.

Det betyder, at du måske knækker koden på et område, men fordi du stadig har en række andre barrierer for vægttab, som du slet ikke har beskæftiget dig med, så rykker du slet ikke så meget som du havde håbet.

Successful Eating 

Jeg skal være ærlig at sige at Successful Eating metoden heller ikke kommer omkring alle faktorer.

Mangler du viden om hvad sund kost er, så vil jeg med det samme sige, at den viden skal du opsøge andre steder. Det har jeg nemlig bevidst valgt at undlade. For mine kursister er som regel så godt som diætist-uddannede fordi de har brugt så mange år på at læse alt om kost og ernæring. 

Det er altså ikke mere viden om mad de mangler. 

Det mine kursister mangler er konkrete redskaber til at håndtere alle de andre psykiske barrierer der forhindrer dem i at tage de sunde madvalg de gerne vil.

Her er en liste over de områder du efter min erfaring skal arbejde med for at få styr på spisning og vægt (og som jeg dækker på Successful Eating workshoppen)

✅ Hvordan stopper du trin for trin med at overspise

Hvordan lærer du trin for trin at stoppe med at spise på stærke følelser

Hvordan ændrer du trin for trin dårlige madvaner

Hvordan kan du bruge egenomsorg og sundere grænsesætning til at understøtte en sundere spisning. 

Hvordan kan du samleve med et indre sukkermonster, så din Sukkerafhængighed ikke kontrollerer dine madvalg

Hvordan kan du bruge tidligere svære oplevelser og dårlige barndomserfaringer til at se præcis, hvad du har brug for at ændre i nu'et?

Hvordan du slipper for restriktioner, slankekurstanker, slankekure og forbudt mad.

Hvordan du kan bruge dine tanker til at understøtte dine sunde madvalg6

Ditte vægttab overspisning sukkerafhængig psykolog

Hvem er jeg?

Jeg hedder Ditte Munch-Andersen og jeg er en af Danmarks mest erfarne psykologer inden for vægttab og overspisning. 

Som kognitiv psykolog har jeg årelang erfaring med ændring af de mønstre der ligger bag uhensigtsmæssig spisning. Det er nemlig min erfaring, at arbejder du ikke de bagvedliggende mønstre, så vil de ligge og sabotere din spisning, uanset hvor motiveret du er.

Det kan se forskelligt ud fra person til person, men for mange giver det sig til udtryk som sukkerafhængighed, en tendens til at spise på følelser, eller en tendens til at overspise.

Når du går på en ny kur, så kan du for en tid undertrykke dine gamle mønstre, men som du nok har erfaret, så sniger de sig altid tilbage ind i din spisning. Derfor skabte jeg Successful Eating i 2007 for systematisk at lære dig, hvordan du opdager og ændrer dine gamle mønstre, så de arbejder for dig- og ikke imod dig.

Du går fra workshoppen med en klar plan for, hvad du skal arbejde med for at normalisere din spisning (og vægt) og hvordan.


Hvem deltager normalt på mine workshops? 

Måske overvejer du om workshoppen er for sådan en som dig. Så jeg vil lige beskrive hvordan en "typisk" kursist hos mig ser ud 

Mine kursister er som regel mellem 40  og 65 år, nogle er i forhold, andre er single. Nogle har børn, andre har ikke. 

De er stærke kvinder der lever et rigtigt godt liv de generelt er tilfredse med. Men når de forsøger at tabe sig, så oplever de, at de i stedet for at få success med at tabe sig, ender i overspisninger og vægtøgning.

Og så tror jeg, at mange af mine kursister vælger at arbejde med mig, fordi de kan lide at arbejde med sig selv, men  ikke orker en masse hokus pokus. De vil gerne være sikre på, at de redskaber og den viden de får serveret har basis i undersøgelser og solide erfaringer. 

1Min historie 

Jeg kender selv til at overspise. Gennem mine 20'ere tænkte jeg på mad non-stop. Det var det første jeg tænkte på, når jeg vågnede og det sidste jeg tænkte på om aftenen.

Jeg kan huske, at jeg ofte glædede mig til, at min kæreste skulle ud, for så skulle jeg ned i kiosken og købe stort ind til en overspisning. 

Først da jeg i slutningen at 20'erne, stoppede med at lægge mit fokus på madplaner og hvad jeg måtte spise og begyndte at arbejde med de underliggende årsager til mine overspisninger, lykkedes det mig endelig at komme ud af af overspisningerne og normalisere min spisning.  

Det er 17 år siden var jeg i samme situation som du er nu, men jeg kan godt huske hvor frustrerende det var. Det er derfor jeg som psykolog føler, at det mest meningsfulde jeg kan gøre er at bruge min faglighed og mine personlige erfaringer til at hjælpe andre til også at få en normal spisning og stabilvægt.  


2


Mit håb

Vægttabsområdet er fyldt med myter og halve sandheder og desværre er det et område der hvert år får presset tusindevis af kvinder ud i en ond cirkel af slankekure, overspisninger og vægtøgning. 

Mit håb er at lære så mange kvinder som muligt at bryde denne onde spiral. 

Jeg vil være helt tydeligt her. Jeg er imod slankekure, kalorietælning, fastekure og bootcamps der vil skabe vægttab gennem restriktioner og afsavn - for når vi kigger på studier af deres effekt så er det tydeligt, at de øger risikoen for overvægt og overspisninger over tid.

Jeg går ind for at alting bør være tilladt og at intet er forbudt. Men ligesom du aldrig vil høre mig anbefale at veje din mad, eller tælle kalorier, så vil du heller aldrig høre mig anbefale, at du skal tage en periode, hvor du går amok i snøfler for så gradvist at få et afslappet forhold til dem. Jeg er simpelthen ikke enig i, at du er nødt til at overspise for at kunne få et afslappet forhold til din triggermad.

Med min metode lærer du fra start, hvordan du kan stoppe overspisningerne samtidig med, at du spiser alt slags mad, men i mindre mængder. 

Min erfaring er nemlig, at du normaliserer din spisning, netop ved at opøve en kontrol til at kunne spise lidt - og så stoppe igen.

Med Successful Eating skal du altså ikke vælge mellem vægttab og at normalisere din spisning og stoppe overspisningerne. Du kan få alle 3 ting på samme tid - fordi de hænger tæt sammen.  3

Sådan vil workshoppen Successful Eating ændre din hverdag

 • Du vågner om morgenen og det første du tænker på er IKKE din vægt eller din spisning. 

 • Du er tilfreds med din vægt og føler en ro omkring, at du kan holde dit vægttab

 • Når du får lyst til slik eller junk food kan du spise lidt - og så stoppe igen uden problemer

 • Du kan også vælge ikke at spise slik eller junk food  i dag - det stresser dig ikke for  du føler du kan vælge selv

 • Du er gladere og mere nærværende fordi din opmærksomhed ikke længere er fyldt med dårlig samvittighed og madregnskaber

 • Du føler ro fordi du ved, at du aldrig igen behøver at gå på en slankekur

 • Du kan blive ked af det, stresset eller vred - uden at spise følelsen væk

20

21

Det lærer du på 2 dages intensiv workshop

 • Du lærer at bryde den psykiske afhængighed af mad. Du vil lære hvordan afhængighed nedbrydes og få øvelser der omsætter denne viden til konkret spisning. F.eks hvordan du kan bruge denne viden til at stoppe med at overspise. 

 • Du lærer, hvorfor gamle slankekure fastholder dig i forstyrret spisning og overvægt - og hvordan du omprogramerer dit perspektiv til et der understøtter sundhed og normalvægt.

 • Du får strategierne til at lægge overvægt, overspisninger og kontroltab bag dig.

 • Du lærer at tage stabilt bedre madvalg 

 • Du lærer at kunne have lyst til at spise den pose slik der ligger i skabet - uden at handle på trangen.

 • Du lærer hvad du skal gøre med de stærke følelser du normalt spiser på.

 • Du går fra workshoppen med en klar plan for, hvad du skal arbejde med for at normalisere din spisning (og vægt) og hvordan8


Workshoppen er til dig, der gerne vil sætte én weekend af til at få en klar plan for, hvad du skal arbejde med for at normalisere din spisning (og vægt) og hvordan.

 • Du har en travl hverdag og kender dig selv godt nok til at vide, at du får mere glæde af at lære det hele på en weekend, end ved at arbejde lidt online hver dag. 

 • Du kan lide et format hvor du møder din underviser live og kan stille spørgsmål undervejs.

 • Du kan lide at møde andre kvinder  i samme situation og få nye vinkler på dine egne problemstillinger

 • Du vil gerne være sikker på at den plan du lægger og følger i månederne efter workshoppen er bygget optimalt op. 

10

11

12

Weekend-workshoppen er ideel for dig, der:


 • Gerne vil tilbage til en vægt du er glad for- og blive der

 • Ved at du har nogle tankemønstre og vaner, som holder dig fast i at spise mere end du har behov for.

 • Er klar til at droppe kalorietabeller og gå en helt ny vej.

 • Føler at du bruger alt for meget af din vågne tid på at tænke på mad og vægt

 • Har en ustabil spisning. Den ene periode spiser du super sundt, den næste skrider det hele for dig. 

 • Oplever at du kan have svært ved at stoppe med at spise, selv når du ville ønske du kunne. 

 • Ved hvad sund mad er, men du har svært ved at få din viden omsat til stabil sundere spisning

Hvordan foregår det? 

Workshoppen er en blanding af undervisning og individuelle øvelser

Det betyder, at du laver alle øvelser på papir og altid selv vælger, hvad og hvor meget du har lyst til at dele. 

17

18

19

Det praktiske, når du deltager på workshoppen. Det får du:

 • Workshoppen ligger fra kl 10-15 begge dage

 • Kursusdagene bliver afholdt  i København hos MindCph, Bredgade 36B 2. th. (første baggård) kbh K.

 • Workshoppen er baseret på kognitiv terapi og er evidensbaseret (eller med andre ord, undersøgelser har vist, at metoden virker)

 • Et rigtigt godt tilbud! Jeg tager normalt 1100 kr i timen. Så du får 10 timers workshop + 2 ekstra private online-møder + 4 måneders adgang til mit webinar og podcast for færre penge, end hvad jeg normalt tager for 4 individuelle samtaler. ​​

13


15

16

Prisen inkluderer

 • ​Lille hold på maks. 8 deltagere
 • Undervisningsmateriale + øvelser i pdf-form til print
 • 4 månederes adgang til mit webinar, hvor du hver 14. dag kan stille mig spørgsmål live. Inklusiv adgang til mere end 10 timers optagede podcasts med spørgsmål og svar fra andre kursister.
 • Du går fra kurset med en klar plan for, hvad du skal arbejde med for at normalisere din spisning (og vægt) og hvordan
 • Kaffe, the og snacks

Workshop i København den 28.- 29 september 2024

Weekedworkshop

Pris 3599kr

 • 2 dages workshop (ialt 10 timer)
 • 4 måneders adgang til mit webinar og podcasts.
 • Onlinekurset: Sådan finder du glæden ved at træne
 • Onlinekurset: Når bekymring styrer din spisning
 • Mulighed for at betale i rater. Ratebetalinger er bindende på samme vilkår som almindelig betaling. 


Weekendworkshop + onlineforløbet

9500 kr
6999 kr

Mulighed for at betale i 4 eller 6 rater

2 dages workshop (ialt 10 timer)

Successful Eating onlineprogrammet - et gennemtestet vægttabsforløb  over 7 moduler (værdi 3755 kr)

NYT kun for deltagere på den store pakke : Ubegrænset SMS-sparring de første 7 uger (på hverdage)

Evig adgang til Ditte's personlige hjælp på vores webinarer 

4 bonus-kurser (samlet værdi 1196 kr)

Over 20 timers podcast med tips og tricks til spisningen og evig adgang til alle nye der kommer til

Livslang adgang til materialet

Adgang til alle fremtidige opdateringer af onlineforløbet

Mulighed for at betale i rater. 
Ratebetalinger er bindende på samme vilkår som almindelig betaling.

Jeg har åbnet for ventelisten til næste weekendworkshop den 28-29 september

Når du skriver dig på ventelisten binder du dig ikke til noget, men du får besked, når jeg åbner for de 8 nye pladser som den første (+ du får en særlig ventelistebonus ved tilmelding) 

Er du tilmeldt "den store pakke" der inkluderer onlineforløbet + en workshop, så har du "førstevælger" på workshoppladserne og skal bare lige sende mig en mail, så reserverer jeg din plads.


9