Hvordan er den nye workshop?

Hvordan er den nye workshop?

Nød lærer nøgen kvinde at spinde - og da Corona tvang mig til at udskyde min weekend-workshop for anden gang, var jeg nødt til at finde et nyt format til at hjælpe de kvinder, som gerne ville med på en workshop.

Ud af det kom den nye 12 ugers Zoom-workshop. Vi mødtes for 4. gang i denne uge og jeg må sige, at jeg er ret begejstret. 

For denne workshop har det bedste af begge verdener.

  • Den har det personlige - jeg ved, at de 6 kvinder snakker sammen og hjælper hinanden mellem vores workshops- og jeg ved at de allerede har aftalt at holde sammen i deres lille gruppe, når workshoppen er slut ( der er vist også snak om en tur til Rom 😜  ). Eller med andre ord, stemningen er god og der er masser af støtte og hjælp i luften.

  • Den løber over 12 uger, så der er tid til at lægge planer - og så få hjælp til at tilpasse dem, når der er noget der viser sig at være sværere end man troede. 

  • Der er god tid til at høre om hver enkelt deltagers spisning siden sidst - og derfor også mulighed for at finde frem til, hvad der reelt spænder ben for den gode spisning. F.eks har en deltager aktivt fokus på ikke hele tiden at snakke sin egen indsats og spisning ned. Mens en anden har fundet ud af, at det er hendes tendens til at give op, der har spændt ben for hende i årevis. 

Som du måske kan høre er jeg begejstret! Det er en god lille gruppe- en god størrelse og gode kvinder.

Jeg glæder mig allerede til at starte næste workshop op den 23. marts

kh Ditte

Tossetanker og hvad de kan gøre ved din spisning
Gå med - og ikke imod din indre 3 årige