Derfor skal du ikke på slankekur (hvis du altså vil tabe dig)

Derfor skal du ikke på slankekur (hvis du altså vil tabe dig)

Ved du godt at slankekure feder?

Det er ikke engang løgn, det er faktisk vist igen og igen i undersøgelser.

Dengang jeg talte kalorier. Dengang var mad det første jeg tænkte på, når jeg vågnede om morgenen. En blanding af at se frem til mine havregryn med mælk og rosiner, men også en mental gennemgang af dagen. Altså dagens måltider.

Især dage, hvor jeg ikke kunne kontrollere menuen var stressende for mig.

  • Serverede min veninde kage?

  • Skulle jeg spise mindre til frokost for at kompensere?

  • Ville en eventuel kage betyde, at jeg kom til at overspise?

  • Hvad nu, hvis der ikke var kage?

  • Skulle jeg bare planlægge en overspisning og selv tage kagen med?

Vejen til at stoppe med slankekurene

De sidste mange år har det ikke været sådan. Nu tænker jeg faktisk først på mad, når jeg står i køkkenet og besøg er noget jeg ser frem til uden bekymring.

Det er ikke kommet af sig selv, for slankekure giver en en usund optagethed af mad, som er svær at lægge fra sig.

Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, som man siger. For alt den energi jeg har lagt i at finde de rette teknikker og metoder, som virker. Den kan komme dig til gode på mit onlineforløb "Successful Eating"


Kh Ditte

Skal man så spise noget særligt?
Skal vi ikke sørge for, at dit nytårsforsæt holder i år?