Den største trussel mod varigt vægttab

Den største trussel mod varigt vægttab

Prøv at forestille dig det her;

Du er lige stået op og går ud på badeværelset. På bare tæer og med tom blære stiller du dig på vægten…  Hurra du har tabt dig!

Du går glad videre med din dag. Men noget er ændret. Du tager en ekstra stor latte til morgenmaden, den havde du ellers droppet, men nu har du jo tabt dig.

Da du møder ind på kontoret er der fødselsdag og du snupper et ekstra stykke kage, det skal jo ikke blive for kedeligt og kur-agtigt vel?  (du har jo også tabt dig)

Til frokost har du det sidste stykke tid spist en god portion grønt til hovedretten, men i dag er der tarteletter og dem elsker du, så hvorfor ikke bare spise dig mæt i dem? (du har jo tabt dig, så det er da helt ok at slappe lidt af med det grønne)

Om eftermiddagen får du en veninde på besøg til kaffe. Du stopper ved bageren og køber brød og kager (ville hun ikke blive lidt skuffet, hvis der ikke var noget lækkert?)

Aftensmaden kommer du lidt sent igang med, så det bliver en hurtig omgang pasta. Du får også lige plads til den sidste kage fra bageren.

Kan du se, hvad der sker?

Der findes særligt sårbare tidspunkter under et vægttab.

Fænomenet hedder “tilladende tanker” og de dukker op i samme øjeblik, som du opdager, at du har tabt dig.

Selvom du opdager dem, så kan det være meget svært ikke at rette dig efter dem. Ved du ikke, hvad du skal gøre ved dem kan de lokke dig så meget væk fra dit mål, at du pludselig opdager, at du slet ikke taber dig længere, men tværtimod tager på.

Du kan starte i dag med mit kursus "Successful Eating"

Kh Ditte

I mindernes kløer
Den dag jeg blev gammel