Varigt vægttab

Varigt vægttab

95% der går på slankekur og taber sig, tager det hele på igen og lidt til.

Så hvordan sikrer du dig, at du er blandt de 5% der holder vægttabet? Det vil jeg gerne hjælpe dig med. Hemmeligheden er, at se på de tanker og vaner, som får dig til at spise for meget. For når slankekuren er slut, så falder du tilbage i dine gamle bagvedliggende mønstre, hvis ikke du har arbejdet aktivt med dem og ændret dem, så de understøtter dit vægttab.

Tankerne, der får dig til at spise:

Hver gang du spiser, har du tænkt noget, inden du sætter tænderne i maden. Hvis du ved du spiser for meget, så skal du være opmærksom på denne indre dialog. Ellers får den ofte lov til helt uforstyrret at kontrollere din spisning.. Det kan være de tanker, der fortæller dig, at du er så træt, at du har fortjent et stykke kage, eller de tanker, som bilder dig ind, at du løber en lang tur i morgen. Og så er der alle bekymringerne der påvirker din spisning. Se den korte video her:

Vanerne, der får dig til at spise:

Tænk over alle de situationer, hvor du næsten føler det er umuligt at hygge dig, uden noget at spise. Det kan være biografen, fredagaften, et vennebesøg eller besøg hos familien. Og så er der, den anden slags vaner, dem hvor du spiser når du oplever bestemte følelser. Det kan være ked -af -det- hed, vrede, frustration, men også glæde. Vanernes magt er stor og nogle gange oplever du måske, at du har puttet mad i munden, før du er bevidst om, at du har besluttet dig for at tage noget at spise.


Kh Ditte

Hvem bestemmer- lader du din spisning være op til de andre?
Mangler du viljestyrke?