Hvad de fejlslåede slankekure gør ved dig

Hvad de fejlslåede slankekure gør ved dig

Når du stopper en kur og begynder at tage på igen, så sker der noget, der er langt værre, end de ekstra kilo der sniger sig tilbage.

Det der nemlig også sker er, at for hver gang du lige når at tro på succesen, men så alligevel ender med at falde tilbage i dine gamle vaner. Hver gang du oplever dét nederlag,  så snupper det lige et lille stykke af dit selvværd.

Følelsen af, at “nu kunne jeg igen ikke” vil med tiden ændre din følelse af at være kompetent - også selvom der er 1000 andre områder, hvor du er skide dygtig.

Tanken der står tilbage, og som er så ødelæggende for dit selvværd er nemlig: “Der er noget galt med mig”

Men lad mig være ærlig her! Hvis du hidtil har forsøgt at tabe dig med traditionelle slankekure, så er det tid til at skifte strategi!

Kun ca 5% lykkes med at holde et vægttab på den lange bane med traditionelle slankekure. Så det giver slet ikke mening at føle dårlig samvittighed over, at du er fuldstændig normal og som 95% af alle andre mennesker.

Men det giver derimod god mening at overveje om det er tid til at prøve en ny strategi- for er du ikke ved at være der, hvor nok er nok?

Hvor du ikke gider at bruge flere penge, mere tid - eller udsætte dig selv for mere selvkritik?

Det du trænger til at at give dig selv fri fra kalorietælling og dårlig samvittighed og i stedet fokusere på at arbejde med de tankemønstre og de vaner der ligger bag dine overspisninger, din konstante småspisning eller dine alt for store portioner.

Det lærer du på mit forløb “Successful Eating


Kh Ditte

Jeg ville gerne spise sundt, men..
Gamle vaner er svære at slippe