De der kærestekilo

De der kærestekilo

“Jeg har taget ca 10 kg på siden jeg mødte min kæreste. Nok især fordi vi begge elsker at hygge med guf om aftenen. Han er virkeligt en sukkergris, så han henter altid lige noget i køkkenet. Og jeg kan altså ikke sige nej, når han stiller skålen foran mig” 

Kan du genkende den her? 

Kærestekiloene- og kæresten der også har en sød tand?

Det er faktisk en gevaldig udfordring. Når man ikke bare bliver fristet af ens egne cravings, men også bliver fristet af kærestens. 

Og hvis man så endda også har vænnet sig til at hygge = hyggespisning, så kan det kræve sin kvinde at stoppe den daglige sukkerrus. 

Det er dejligt, hvis din kæreste er med på vognen og stopper med at sætte slik foran dig. 

Men lad mig være ærlig her. Min erfaring er, at selv støttende kærester ofte gør det mest for at støtte – og ofte falder tilbage i de gamle vaner igen. 

Så hvis du vil være helt sikker på at nå i mål, så skal du satse på noget der er mere sikkert end din kærestes evne til at holde sig fra de søde sager. 

Nemlig din egen.

Hvis du vil det, så kan du lære at spise en lille portion slik og så stoppe igen, eller for den sags skyld, at se på slikskålen og lade den være. 

Det kræver dog højst sandsynligt noget viden om sukkerafhænighed og nogle nye strategier- dem giver jeg dig på "Successful Eating”


Kh Ditte

Hvorfor jeg ikke anbefaler 0 sukker
Er det altid sundt, bare du spiser med din appetit?