Har du en vægttabssabotør i dit liv?

template blogbillede (1)

Det ville være så dejligt, hvis vi kunne stole på, at alle I vores liv ville os det bedste altid.

Det tror jeg sådan set også de fleste ville sige at de vil. Men så er der alligevel nogle der kommer til at sabotere (måske ubevidst) igen og igen. 

  • Det kan være din mor, der siden din teenagetid har været enormt bekymret for din vægt, men samtidig stadig tager store mængder chokolade og slik med hver gang hun besøger dig. 
  • Det kan også være din kollega der minder dig om, at du da også skal leve lidt, når du takker nej til fredagskage 
  • Eller din mand der køber en økonomipakke af dit yndlingsslik dagen efter du har fortalt ham at du vil tabe dig. 

Der kan være mange (ubevidste) grunde til at vi indimellem kommer til at sabotere hinandens drømme, eller prøve på det i hvertfald. 

Men det er vigtigt at være opmærksom på om man har "vægttabssabotører" i sit liv. 

For når man er ærlig omkring det, så kan man gøre 2 ting:

  1. Øve sig i at sætte grænser
  2. Lægge planer for, hvordan man vil agere i situationen, hvis nu den man har sat en grænse overfor ikke respekterer den. 

For virkeligheden er, at indimellem så vil selv vores nærmeste ikke støtte os på den måde vi godt kunne tænke os at blive støttet på. Og så er det vigtigt at have en plan og opøve nogle nye kompetencer, så du stadig kan spise på den måde der er bedst for dig - uanset hvad dem omkring dig vælger, eller ikke vælger at gøre. 

Jeg hjælper dig til at lave netop den slags planer på onlineforløbet "Få krammet på din sukkertrang" 

Melder du dig til i dag får du rabat og to gratis mini-kurser du kan gå igang med allerede nu - f.eks mini-kurset "når bekymring styrer din spisning" der handler om hvordan du kan lære ikke at lade din spisning styre af andres forventninger til hvad du vil - eller ikke vil spise. 

Du tilmelder dig her

kH Ditte