Hvilken vægttabstype er du?

Hvilken vægttabstype er du?

Der er to måder at tænke om, hvordan man når i mål med et vægttab

  1. Man tænker det handler om en personlighedsting. Enten er man god, eller dårlig til at tabe sig.  Og når du ikke er lykkedes med dine tidligere vægttabsforsøg, så er det fordi din viljestyrke ikke var stærk nok.

  2. Den anden måde handler om læring og og kompetencer. Her ser du det langvarige vægttab som noget alle kan lære, når de har de rette kompetencer. 

Hvad betyder det? 

At alle starter fra forskellige udgangspunkter og har du mange oplevelser af nederlag med vægttab bag dig, så har du måske en del nyt du skal lære for at kunne komme i mål. 

Men det betyder bestemt ikke at det ikke kan ske for dig. Det betyder bare, at du skal smøge ærmerne op, lære nyt og øve dig! 

===

Jeg er selv tilhænger af den anden tilgang. 

Primært fordi det giver så mange flere handlemuligheder.

Når du ved, at alle kan komme i mål med et vægttab, men at nogle har flere dårlige vaner og uhensigtsmæssige tankemønstre med sig end andre. Så ved du nemlig også, at lige meget hvor du starter ud, så skal du nok komme i mål. 

Hvis du vil have min hjælp til at nå i mål. Så kan du stadig nå at få rabat på “Successful Eating”  hvor du får strategierne og lærer at bygge en plan du rent faktisk kan følge.

Kh Ditte

3 år efter "Få krammet på din sukkertrang"
Er det FOR vigtigt for din partner om du taber dig