Det varigt vægttab IKKE handler om

1

At have en stabil spisning og vægt handler ikke om ALDRIG igen at spise for meget, eller for usundt. 

At have en stabil spisning og vægt handler derimod om at blive god til hele tiden at vende tilbage til dine gode sunde vaner igen. 

Et eksempel?

Pia spiser en stor, lækker fastelavnsbolle på arbejde. Sådan en med masser af flødeskum og glasur.

Det der nu bliver afgørende for Pia er, hvordan hun reagerer på at have spist noget usundt. 

1. Vælger hun at nyde sin fastelavnsbolle og derefter gå tilbage til sine normale, gode sunde vaner til næste måltid? 

2. Eller bliver hun så ærgerlig over igen at have ødelagt sin spisning, at hun giver los resten af dagen. Tømmer slikskuffen og køber junk til aftensmad, mens hun tænker hun starter forfra i morgen? 

Normalspisning er også at spise en fastelavnsbolle i ny og næ. 

Det jeg gerne vil lære dig er at reagere som Pia gør i eksempel 1. For når du har lært det, så når du til et sted, hvor lidt slinger i valsen ikke slår dig helt ud af kurs - og når du kan det, så kan du opnå den stabile spisning og vægt du drømmer om. 

Du kan læse om metoden her

kh Ditte

ps: her er hvad to af mine kursister har sagt om forløbet i denne uge: 

Jeg tog onlineforløbet i august-september, og det er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Jeg har kæmpet med vægten og sukkertrang stort set hele mit liv, og føler endelig at jeg har fået kontrol over min spisning og min vægt. 

Der var mange(!!) aha oplevelser undervejs, og jeg bruger dagligt de redskaber jeg har fået med mig. Jeg har opnået en masse fra min positiv liste, bl.a. et vægttab på nu 11 kg siden start. Jeg havde lige nøjagtig 0 overspisninger i julen, men manglede så absolut intet.

Pernille –  4 måneder efter opstart på "Få krammet på din sukkertrang"

"Er super glad for forløbet, det er helt fantastisk 😊 - intet mindre. Og jeg har virkelig, virkelig prøvet meget."
Helle - "Få krammet på din sukkertrang"