6,5 kilo siden opstart

6,5 kilo siden opstart

Når du deltager på "Successful Eating" får du en mail, hvis jeg kan se, at du ikke har været aktiv på forløbet nogle dage. Den sender jeg, fordi jeg jo godt ved at hverdagene kan være hektiske og den ene dag tage den anden. Og så er man pludseligt kommet fra at bruge det kursus, men ellers enormt gerne vil have glæde af. 


Så derfor skrev jeg til Mona for et par dage siden. Kort tid efter fik jeg svar tilbage, at Mona var på ferie og derfor mindre aktiv online i øjeblikket.  Så jeg fik en lille update på hendes proces, som jeg fik lov at dele med dig. Hej Ditte.

Tak for din omsorg. 

Jeg er SÅ glad for det jeg har lært indtil nu. Sommertøjet er også kommet til at passe meget bedre. Jeg var lige på vægten i morges, for første gang siden jeg startede... og var ved at få et chok ...minus 6,5 kg...
MEN...jeg savner "mit drug" når de svære følelser melder sig. Det kræver en anden bearbejdning end når jeg kunne kvæle det med en dyne af sukker. Dog er det selvfølgelig meget bedre at få det frem i lyset og få gjort noget ved det.

Kærlig hilsen Mona


Mona  er et godt eksempel på, at man taber sig, uden at gå på slankekur, når man arbejder med at normalisere sin spisning. Mona har især haft glæde af at droppe små-spiseriet imellem måltiderne og stoppe med at spise svære følelser væk.


Men ud over det, så belyser hun et vigtigt emne. Nemlig det, at man faktisk godt kan savne at kvæle sine svære følelser med sukker. For det føles jo nogle gange lettere at spise en pose matadormix, end at mærke følelsen og få gjort noget ved problemet.  

Men som Mona også skriver, så giver det at tillade sig selv at mærke følelserne også muligheden for at se dem i øjenene og gøre noget ved den situation der har udløst dem. Føles det altid let og sjovt, nej bestemt ikke. Men hånden på hjertet, det gør tømmermændene efter 400 gram Matadormix heller ikke. 

Jeg ved godt at det kan føles overvældende at stoppe med at dulme følelser med mad. Derfor er der et helt modul omkring følelsesregulering og problemløsning. Det lærer dig både, hvordan du beroliger dig selv uden sukker OG det lærer dig hvordan du løser et problem på en måde så du øger sandsynligheden for, at du bliver glad for udfaldet. 

kh DitteDe negative konsekvenser af Low carb og periodisk faste
Slankekurenes forbandelse