Sæt ikke livet på standby

Sæt ikke livet på standby

Mens du venter på vægttabet

Jeg taler med mange kvinder, som kommer til mig, fordi de ønsker at tabe sig. En del af motivationen for de fleste er alle de ting, som de glæder sig til at gøre, når de har tabt sig. Det kan være danse, date, gå i svømmehallen eller noget helt fjerde. Men fælles er, at mange er tilbøjelige til at sætte livet på standby, mens de venter på at føle sig så ok, at de kan begynde at leve det.

Problemet med denne tankegang er, at man kommer til at forveksle udseende med selvværd.

Derfor oplever nogle at få sig en rigtig grim overraskelse, når de har tabt sig. For de føler sig stadigvæk ikke tilfredse med sig selv og de har stadigvæk svært ved at gå i gang med at leve livet.

En del af at blive glad for sig selv er at få positive erfaringer i livet.

Dem får man ved at tage en chance og leve sit liv. Så hvorfor ikke begynde at leve livet allerede i dag? Måske er der nogle ting, der er mere besværlige på grund af overvægt, men de fleste kan du sagtens gå så småt i gang med. Hvis målet er at få en kæreste, så er første skridt måske at begynde at møde nogle flere mennesker? For mange hjælper det at dele sine planer op i overskuelige og relativt ufarlige delmål. Første skridt på vejen til at møde flere mennesker kunne være at kontakte de eksisterende venner og bekendte og få set dem noget mere. Jeg oplever i min praksis, at mine klienter er så glade for det positive de får ud af at gå i gang med at leve livet, at de fortæller, at vægttabet er blevet sekundært.

 

Kh Ditte

Førstehjælp til flyskræk
Motion og vægttab