Det er ikke nok med gode intentioner

Det er ikke nok med gode intentioner

Det er selvfølgelig en åbenlys sandhed, men utroligt mange af vores gode hensigter forbliver hensigter, fordi vi netop aldrig får omsat til konkret handling. 


Hvis du har svært ved at føre dine intentioner ud i livet, kan det skyldes, at dine mål er for vage og upræcise. Hvis ikke du klart ved, hvad du arbejder hen imod, vil din indsats højst sandsynligt ikke være særlig målrettet. Et eksempel på en vag målsætning er : “jeg vil spise sundt”. En præcis målsætning kunne være “Jeg vil spise grøntsager til frokost og aftensmad”

Hvis dit mål ikke er målbart, er det højst sandsynligt for uklart. Prøv at gøre dit mål så specifikt som muligt. 

Dit mål skal være realistisk, ellers vil du højst sandsynligt ikke få succes med det. Det er godt, hvis du har et mål du brænder for at nå. Men hvis det ikke er realistisk for dig pt., vil det være mere hensigtsmæssigt at vælge et delmål. Hvis du for eksempel spiser slik hver dag og har gjort det længe, så vil en målsætning om at spise 2 stykke mørk chokolade hver fredag nok være urealistisk. Men det kan sagtens være det du stræber efter, mens du arbejder med dine mere realistiske delmål.


Det store spørgsmål er nu- hvordan bygger du din plan op, så du taber dig samtidig med at du øver dig i at stoppe trøste og overspisning? 


Hvis du har brug for min hjælp, så kan du starte allerede i dag starte på mit kursus “Successful Eating”.


Kh Ditte

ta' ja-hatten på!
Kropsidealer går i arv