Jeg var afhængig af cheeseburgere og sundays

Jeg var afhængig af cheeseburgere og sundays

Jeg var afhængig af cheeseburgere og sundays i et helt år.

Efter gymnasiet arbejdede jeg et år på McDonald's. 5 dage om ugen spiste jeg mit hovedmåltid der og jeg blev aldrig træt af det. Jeg spiste endda det samme. Et happy meal med en cheeseburger, cola (den røde) og en sunday med chokoladesauce.

Man skulle tro, at jeg blev træt af det. Men jeg kom tværtimod til at kunne lide det bedre og bedre. Selv på ferier fandt jeg gode grunde til at spise burgere. Der burde jo ellers gå et par hundrede advarselslamper, når man går på McDonald's i Grækenland ik?! .

Men det gjorde der ikke! Det med, at man altid finder en plausibel grund til at spise videre af sit favorit fix er i øvrigt et tegn på sukkerafhængighed, men det fandt jeg først ud af langt senere.

***

Kender du den der engelske talemåde;

"absence makes the heart grow fonder"

Not true
Hverken når det gælder kærlighed, eller mad.

Kan du huske de der første dage efter et brud, hvor man må sidde på hænderne for ikke at sende en sms?

Men hvis det lykkes, så bliver ubehaget ved ikke at have kontakt gradvist mindre og mindre?

Sådan er det også, når du er afhængig af mad. I starten efterlader det et enormt savn, men efter lidt tid svinder tiltrækningen og på et tidspunkt er du bare glad for, at det ikke fylder i dit liv længere.

Vi arbejder ikke med usunde parforhold på mit  online-forløb. Men vi arbejder til gengæld målrettet med at luge ud i dine uhensigtsmæssige madvaner!


Kh Ditte

Hygger du dig til sukkerafhængighed?
[ BREAKING ] Cheeseburgere gør dig skinny