Er du en græsser, som Sanne?

Er du en græsser, som Sanne?

Er du en græsser, som Sanne? Sanne kommer løbende ind ad døren. Hun runder lige kontoret og går så ud i køkkenet for at hente en kop kaffe, men opdager, at Gitte har bagt knækbrød. Hun er egentlig ikke sulten, men 2 minutter senere sidder hun på kontoret med kaffe og to stykker knækbrød med smør.

--------

15 minutter senere skal hun lige på toilettet. På vejen ser hun skålen med kundechokolader. Hånden snupper et par stykker, før hun når at tænke over det.

--------

Da Sanne når frokosten er hun ikke sulten. Hun spiser alligevel, men ikke det store. Inden hun går tilbage til sit kontor, snupper hun lige en latte og endnu et par chokolader. --------

Sanne er en græsser. Hun er småt, men konstant-spisende. Snacker sig gennem dagen. De fleste gange uden at tænke over det. Men når hun tænker over det, føler hun oftest ikke, at hun har selvdisciplinen til at lade være. Er du en græsser?

Så ved du, hvor svært det er at lade være med at spise:

  • Når noget ser lækkert ud

  • Når der er mad i nærheden

  • Når du er stresset eller ked af det

  • Når du er glad

- eller med andre ord - hele tiden!    

De fleste der græsser, gør det fordi de er sukkerafhængige. Så hvis du græsser, kan det være derfor, at maden er ekstra svær at modstå for dig, i forhold til din ikke græssende-veninde.   


Kh Ditte

Dét din bedstemor ikke har lært dig om mad
Er du en storspiser, som Louise?