Er du en storspiser, som Louise?

Er du en storspiser, som Louise?

Er du en storspiser, som Louise?

Hun ved ALT om mad og ernæring. Og hun spiser sundt! Hun vil gerne tabe sig nogle kilo og bliver ofte frustreret over, at det genstridige fedt bliver siddende, på trods af alt den sunde mad.

--------

Til morgenmad får hun en stor portion skyr med hjemmelavet müsli, og et par stykker frisk frugt.

--------

Hun er heldig, på arbejde har de en virkelig sund buffet. Så hun spiser en stor salat med masser af godt i til frokost. De fleste dage kan hun spise mere end mændene. Det griner de alle sammen lidt af, men Louise er ikke så bekymret, for hun spiser jo sundt.

--------

I aften skal hun have kylling, en kæmpe salat med en lækker olie/eddikedressing og bagte rodfrugter- mums! Hun ender med at tage 2 gange, begge gange er tallerkenen fyldt. Hun har nemlig svært ved at føle sig mæt, og hun er først tilfreds, når sidste salatblad er spist.

 --------

Louise er en storspiser. Hun spiser (for det meste) en god og sund kost, men hun spiser for meget. At være storspiser handler om sukkerafhængighed. Ikke nødvendigvis sådan, at du spiser en masse sukker. Men hvis du oplever, at du:

  • Bliver mere sulten efterhånden som måltidet skrider frem og derfor kan spise meget store portioner

  • At du først føler dig tilfreds,  når du er overmæt

  • At du har svært ved at overtale dig selv til at stoppe med at spise, når du først er begyndt.

  • At du har dage, hvor du føler dig umættelig.

  Så vil du også vide, hvor svært det er, at skære ned på portionsstørrelserne. Det kan føles næsten umenneskeligt svært at stoppe med at spise og for de fleste sniger maden sig hurtigt tilbage på tallerkenen igen. Simpelthen fordi, din afhængighed af mad betyder, at det føles "bedst" at overspise- også selvom overspisning ikke ER det bedste for dig!    


Kh Ditte

Er du en græsser, som Sanne?
Er du en light-jæger, som Signe?