Jeg er bare glad for, at jeg ikke har slået mig på flasken

alkoholiker afhængig sukkerafhængig

Jeg er bare glad for at jeg ikke har slået mig på flasken. Nogle gange føler jeg, at jeg bliver afhængig for et godt ord. 

Brød, sukker, kaffe - og min Iphone.

Derfor holder jeg et skarpt øje med mig selv i øjeblikket. Især med min højre hånd, som så gerne vil gribe efter telefonen. Det er sjældent fordi det er vigtigt. Mere en impuls, eller en idé der lige strejfer mig.

Jeg er nemlig i gang med at tøjle min Iphone-afhængighed. Det fine er, at den metode jeg bruger på mit onlineforløb "Få krammet på din sukkertrang" er en metode, som kan bruges til alle typer af afhængighed. 

Så nu tager jeg min egen medicin ;-)

 Jeg er blevet insireret af mine kursister. Vi gik nemlig i gang med onlineforløbet for 2 uger siden og de er bare så seje!

 I går modtog jeg denne besked fra Mia:

"I går aftes var jeg i bio, og havde besluttet mig for, at jeg måtte købe en lille lækker ting, men ikke en kæmpe pose slik, popkorn med mere. Jeg købte en pose lakrids med 80 gr. i, men oplevede, at jeg faktisk ikke behøvede det og nøjedes med at spise 6 lakridser og lagde så posen tilbage i tasken (resten sendte jeg med min ven hjem, da jeg ikke er klar til at have den slags liggende). Det var virkelig en fed følelse:-) "

Dét ER en fed følelse, når man får redskaber til at kunne kontrollere sin sukkerafhængighed


Kh Ditte

Tag ansvar for din overspisning
3 myter om overspisning og de virkelige årsager