Sukkerafhængighed: Jeg synes du skal møde Christine

Sukkerafhængighed: Jeg synes du skal møde Christine

Christine har haft problemer med sukkerafhængighed og sine spisemønstre siden hun var barn og har i desperation forsøgt alt; med yoyo-vægt, som det ulidelige resultat.

Christine beskriver det selv:" Jeg har været forbi personlig træning, coaching, bootcamp, alle kostretninger der findes – og stod tilbage med en følelse af, at jeg bare var mere forvirret end nogensinde før – og det krævede nærmest alt min energi og fokus at overholde de regler og krav, der var i de forskellige kure og al den træning"


Da Christine startede på "Successful Eating" var hun netop færdig med at andet forløb. Et forløb som hun havde lært super meget af. Især omkring tankerne om mad og spisning og så omkring at gøre alt mad tillladt.


Det hun manglede var bare at tabe nogle kilo. For selvom hun var super glad for den personlige udvikling hun havde været igennem, så havde der sneget sig 10 kg+ på i forløbet.


For at nå et skridt længere med sin spisning - og for at tabe de sidste kilo, meldte Christine sig derfor til "Få krammet på din sukkertrang", som startede den 2. november. Jeg har fået lov at dele et indblik i hendes spisning  18 dage inde i forløbet. Hun skriver:


"Det er som om at med den samlede pakke, jeg lige nu får præsenteret så falder det hele på plads. Det føles næsten for nemt..

I går aftes spiste jeg to stykker chokolade, som jeg havde besluttet på forhånd.. Og jeg havde sådan lidt en “so what” fornemmelse.. Hvad er lige det fede ved chokolade? Sådan to små stykker kan jo næsten ikke smages, det gør ingen forskel.. Det er næsten som at spise vitaminer?!? Altså når der ikke er sukkercraving indeover..."


Her rammer Christine noget vigtigt. Chokolade er fantastisk, når man har lyst. Men som alt andet, så er der tidspunkter hvor man ikke har lyst og så smager det faktisk ikke helt så fantastisk. Det har du måske aldrig oplevet, hvis du spiser chokolade på automatpilot. Men jeg lover dig, det er fantastisk, når man opdager, at man ikke altid har lyst ;-)

Det rykker for Christine og det gør en forskel for hende at arbejde med sin spisning. Men som du kan se, så er det vigtigt, at du finder den rette indsats for dig. For alle Christines bootcamps, slankekure, ændringer af tanker osv, rykkede i bedste fald kun dele af hendes spisning, i værste fald var de med til at gøre hendes spisning mere problematisk.


Kh Ditte

Du behøver ikke at elske din krop
Du kommer aldrig til at spise perfekt!