Den fejl laver jeg nok igen

Den fejl laver jeg nok igen

Om at fejle med sin spisning - og komme op på hesten igen

Jeg har mistet mit kreditkort- igen. Faktisk har jeg på de snart 2 år vi har boet i Berlin mistet 4. De fleste glemt i billetautomaten på Ubahn. Til mit forsvar, så kan man først tage sit kort, efter billetterne er printet. Men helt ærligt så er det da ret tumpet at blive ved. Så hvorfor bliver jeg ved med at lave den samme fejl? Mit bedste bud er, at jeg har meget om ørerne. De gange jeg har glemt det, har jeg været i dårlig tid, snakket med børnene og har simpelthen haft for mange bolde i luften. Eller med andre ord, det sker, når jeg ikke er opmærksom på det jeg laver.  

Sådan er det måske også for dig og din spisning.

Når du spiser med fuld opmærksomhed, så er det lettere at få stoppet, før du føler dig overmæt og utilpas, end når du spiser med familie eller venner. Problemet er bare, at det ofte ikke er sådan virkeligheden ser ud. Virkeligheden er, at vi ofte enten spiser med andre, ved computeren eller med anden underholdning. Og selvom det kan være fint engang imellem at spise med fuld opmærksomhed, så skal det også være muligt at kunne være en del af det helt almindelige liv, uden at det betyder, at vi spiser for meget. Jeg har ikke knækket koden til at huske mit kreditkort, men jeg har en effektiv strategi til dig, der gerne vil kunne leve et helt almindeligt liv, uden at spise for meget.


Kh Ditte

Krøllejern, undertøj, vinterjakke eller et helt nyt forhold til din spisning?
Det er en farlig tid