Jeg blev altid valgt sidst

Jeg blev altid valgt sidst

Hvad min gumpetunge fortid, har lært mig om vedholdenhed.

Jeg er ikke født med et stort talent for det motoriske, måske fordi jeg er forsigtig af natur. Jeg bliver bange og går hellere sikkert fra træstamme til træstamme, end jeg vil tage chancen og hoppe.

Det afholdt mig nu ikke fra at gå til sport som barn. Jeg har faktisk gået til alverdens forskellige sportsgrene. You name it- jeg har prøvet det.

Jeg er ret ambitiøs af natur og den side af mig kom også med til sport. Men jeg er også utålmodig.

Vi havde altså en cocktail af dårlig koordination, høje ambitioner og tidsoptimisme. Set i bakspejlet måtte det næsten ende som en skuffelse.

Når det skete, så mistede jeg interessen og skiftede sportsgren. 

Så hvorfor blev min motorik aldrig bedre?

Det havde faktisk en ganske indlysende grund. Jeg havde aldrig lært at være vedholdende

Jeg havde ikke forstået, at de piger fra klassen der spillede badminton på højt plan, havde spillet i mange år, før det nåede dertil.

Man kan sige at min dårlige motorik blev et symptom på, at jeg ikke havde lært viljestyrkens kunst. For når man ikke har lært at holde ved, så er der altid en overligger på, hvor god man kan blive. Nogle ting, har man selvfølgelig talent for, så der har man ikke det store behov for vedholdenhed. Men lige præcis der, hvor det er svært- det er et område, hvor man ikke bliver god, hvis man tror, at det altid skal være nyt og spændende.

Fast forward til i dag. Jeg træner stabilt og jeg er efterhånden blevet god til min valgte sportsgren. Jeg har set charmen ved at holde ved, at blive bedre og stærkere.

Jeg har i dag lært, hvad der skal til for at rykke inden for et område, som er svært.

Mangler du vedholdenhed, når det gælder din spisning?

Måske har du lige som mig hoppet fra den ene metode til den anden, men altid blevet træt af det, når det ikke længere havde nyhedens interesse?

Så vil jeg fortælle dig, at jeg har indbygget teknikker til dig, der ønsker mere vedholdenhed i mit onlineforløb. Det kan nemlig læres, og det fede ved der er, at jo mere du bruger den, jo stærkere bliver den!

Hvorfor har jeg lavet øvelser for viljestyrke og vedholdenhed på et onlineforløb om sukkerafhængighed?

Jeg er glad for, at du spørger.

Det har jeg fordi jeg ved (af erfaring), at:

Vedholdenhed er nøglen til succes.

Din spisning vil tage et kæmpe ryk på 6 uger. Men det er de næste 6-12- 18 år der vil bestemme om din spisning er en succes!


Kh Ditte

Livsstilssygdom rammer dig, selvom du er slank
Gamle hunde og nye tricks.