Julesmåkage-terapi

Julesmåkage-terapi

Kender du den der rutefart man kan have mellem sofaen og småkagedåsen (også selvom den er sat på den øverste hylde, bagerst i skabet)?

Det er ikke så underligt, at mange helt fravælger at have småkager i huset!

Problemet er bare, at hvis vi vil ændre vores vaner, så er vi nødt til at øve os i at gøre noget nyt. Derfor er du faktisk nødt til at have småkager i huset, for at øve dig i at spise dem med måde.

Det har Maja lært, efter hun har deltaget på  “Successful Eating”. 

Så i år har hun bagt julesmåkager og dem bruger hun til at øve sig på metoden med- Det er lidt en win -win ikke?

For som Maja siger, så plejede hun at lade være med at bage, for ikke at overspise. Men så endte hun i stedet med at forspise sig i billige, kedelige småkager, når trangen alligevel kom over hende.

På forløbet "Successful Eating", lærer du præcis den metode Maja benytter.


Kh Ditte

Ps. Her er hvad Frederikke siger om sin oplevelse af forløbet: “Tak for din støtte – ofte, når jeg lytter til materialet fra dit kursus, tænker jeg, at man skulle tro, at du kendte mig og havde tilbragt noget tid i “mit hoved”;-) “ pps. Og det her siger Christine: Noget af det der faktisk giver en ro og som jeg tror er med til at give en tro på, at det kan lykkedes, er at jeg kan kende mig selv i så mange af de situationer du beskriver og de fuldstændig irrationelle tanker, som man kun kan forstå, når man har været der – eller har meget erfaring med mennesker der har.. Det er virkelig en rar følelse… “

Spiser du på følelser, som Anna?
Når man ligger på sofaen og fortryder