Når man ligger på sofaen og fortryder

Når man ligger på sofaen og fortryder

Louise ligger på sofaen. Julefrokosten er næsten ved at være slut og hun har det DÅRLIGT! Hun træt, overmæt og forkvalmet

Det startede ellers så godt. Hun tog kun en enkelt gang af tarteletterne (som hun ellers elsker) og valgte at supplere med masser af salat. Men da hun nåede til flæskestegen gik det galt. Det er ikke engang fordi hun er specielt vild med flæskesteg, mere var som om hun løb tør for viljestyrke.

Derfra spiste hun alt hvad der kom på bordet. Jo mere og jo federe og sødere jo bedre.

Så nu ligger hun på sofaen med både fysiske og psykiske tømmermænd.

  • Hvad skete der?

  • Er jeg ude på at genere mig selv?

  • Hvorfor er jeg blottet for viljestyrke?

  • Mener jeg det overhoved, når jeg siger, at jeg gerne vil stoppe med at overspise?

  • Hvad tænker de andre?

  • Skal jeg stoppe og købe pizza på vejen hjem?

Louise overspiser.

Nogle gange om ugen mister hun kontrollen. Ofte efter flere gode dage, hvor hun spiser sundt, men så en dag føler hun at viljestyrken løber tør, eller trangen bliver for stor.

Det er frustrerende at være i sådan en ond cirkel, som Louise er i. Endnu mere frustrerende, så længe man famler i blinde for at finde en vej ud.

Kan du genkende dig selv i Louises historie?

Kh Ditte

ps. Frederikke plejede at overspise 4 gange om ugen. Her er hvad hun skriver en uge efter første forløb af Successful Eating: Min statistik er virkelig god efterhånden, da jeg ingen overspisninger har haft, siden jeg sendte dig en “opgørelse”. Igen tak for hjælpen Ditte – det var hver en krone værd:-)

Frederikke skriver også: "Jeg føler faktisk at mit liv er blevet et andet og jeg nyder, at jeg stort set ingen dage har m kvalme, ingen energi og oppustet mave. TUSIND TAK Ditte:-)"

pps. Her er hvad Inge skriver: "Jeg har tidligere spist så jeg overgav styringen til mine umiddelbare behov. Så hvis jeg havde en pose slik eller mandler inden for rækkevidde skulle de bare tømmes. Ved hjælp af kurset har jeg lært at få hjernen med, så jeg stopper op inden jeg forspiser mig".

Julesmåkage-terapi
Har du råd til at lade være?