Når sukkeret kalder

sukkerafhængig overspisning vægt

"Generelt synes jeg at aftenenerne er en udfordring – jeg "trænger" lissom til "noget". Ikke fordi jeg er særlig sulten, nok bare mere lækkersulten. Og det er sådan en konstant følelse af utilfredshed, som om jeg mangler "noget" "

Sådan skrev en af mine kursister for nyligt til mig. Jeg synes, at det er sådan en fin og præcis fortælling om, hvordan det er at være afhængig - af sukker!

Jeg kunne genkende følelsen da jeg fik mailen, den uro man har i både krop og sind, mens man går hvileløst rundt og har lyst til "noget". Jeg kan stadig opleve den, især efter ferier, eller andre perioder, hvor vi har fået søde sager flere dage i træk.

Jeg bryder mig ikke længere om at spise, når jeg får den følelse, for jeg ved, hvad det er der kalder.

Men jeg får følelsen, og den bliver der, indtil jeg vælger, at nu er det nok.

Så ved jeg heldigvis, hvad jeg skal gøre for at stoppe den effektivt, så den ikke dukker op hver aften.

Det ved mine kursister også.

Og jeg vil også gerne dele hemmeligheden med dig.


Kh Ditte

Du må IKKE pjække!
Din foranderlige hjerne