Gør mindre, godt

Gør mindre, godt

Hvor mange bolde har du i luften lige nu? 

Arbejde, familie, fritidsinteresser og venner

Og så lige det med maden

De fleste af os gaber over så meget, at vi kan være tilbøjelige til at skøjte lidt hen over udførelsen. 

Når der er for meget på vores tallerken, så må noget nedprioriteres.

Men, vi kan også gå en anden vej. 

Når du læser med her, tillader jeg mig at antage, at du enten vil tabe dig, og/eller have kontrol over dine overspisninger. 

Men hvor mange forskellige strategier har du anvendt indtil nu?

Der er så mange muligheder. Vi kan google os til nye løsningsmodeller dagligt. Men det har et kæmpe problem. Nemlig det, at du aldrig giver nogle af modellerne en reel chance. 

Strategier kan være nok så gode og virksomme, men bliver de ikke trænet igen og igen. Så vil du højst sandsynligt aldrig rykke dig særligt langt. Tænk på, hvor længe et barn er om at lære at tale, eller hvor mange timer du selv lagde i at lære et fremmedsprog? Måske (var du som mig) en doven hund og blev aldrig særligt god. Måske var du ihærdig og vedholdende og taler flydende fransk eller tysk? 

Derfor mit råd til dig- vælg én metode og gå så all in- lær strategierne og gør dem til en ny god vane. Det er der det rykker! 

Både når det gælder mad og strategier går jeg ind for lidt, men godt. Det afspejler sig også i mit onlineforløb. Her lærer du få primære metoder, som du kan bruge på mange områder af dit liv. Det er nemlig langt mere effektivt, end et hav af strategier, som du aldrig får tid og overskud til at få ind under huden. 


Kh Ditte

Den følelse, når du vågner og har taget 10 kilo på
Det er nok din mors skyld