Jeg ville elske mig selv mere, hvis jeg vejede mindre

Jeg ville elske mig selv mere, hvis jeg vejede mindre
  • Det er ikke fordi, det ikke er dejligt at være slank.

  • Rart at kunne passe sine bukser

  • Dejligt ikke at føle at overspisningerne truer omkring hvert et hjørne.

MEN lad mig være helt ærlig. Det er ikke min erfaring, at kvinder der taber sig oplever, at deres selvværd magisk ændrer sig, fordi de har tabt sig. De fleste oplever et midlertidigt boost og få måneder efter er de igen tilbage nogenlunde ved udgangspunktet.

Det betyder ikke, at du ikke kan få et højere selvværd samtidigt med at du taber dig. Men det betyder, at du skal tænke dit selvværd ind. For dit selvværd sidder i dig, som sandheder om dig selv, som du ukritisk tager med dig- også selvom du har tabt dig.

Med mindre, at du er opmærksom på dine regler. For viden er magt.

Når du opdager dine uhensigtsmæssige, negative tanker om dig selv og har lært at ændre dem til mere hensigtsmæssige. Så går vægttab og selvværd op i en højere enhed. Men kun da.

På onlineforløbet "Successful Eating" lærer du at spotte dine "selvværdsregler" og du lærer, hvordan de påvirker dig og din spisning- og vigtigst, lærer du at ændre regler, der ikke tjener dig. Så du kan få både vægttab OG selvværd.


Kh Ditte

Hende den bitchy chef
Hvor ser du fed ud i dag!