Gammel trods ruster aldrig

trodsspisning

Hej du. Jeg kom til at tænke på, at det er lang tid siden, at jeg har delt mine kursisters oplevelser med dig.

Det vil jeg lave om på i dag og præsentere Christina.

Hun er i starten af 40'erne, har et job hun er glad for og hvor der er drøn på. Og så har hun mere eller mindre afprøvet alle eksistrende slankekure. Faktisk har hun endda tabt sig på de fleste kure, hun har bare ikke oplevet, at hun orkede at fortsætte med dem i længere tid ad gangen.

Nu er hun igang med "Successful Eating" og hun arbejder med de sider af hendes spisning, som ikke har noget med madplaner og kalorier at gøre. Men alt at gøre med gammel trods, vaner og sukkerafhængighed.

Hun skriver:

"Jeg er så glad for, at jeg besluttede mig for dit forløb og synes, det er et super godt materiale, du har lavet. Det giver så meget mening for mig og beskriver nærmest i detaljer, hvordan jeg har det med mad. Det er lidt skræmmende, men også rigtig rart at høre, at det ikke kun er mig der har det sådan og at der er en måde at komme ud af denne hæslige tilstand og afhængighed - så tak for det :-)"


Kh Ditte

Hvor ser du fed ud i dag!
Den dag ti-øren faldt