Er du til luftkasteller eller handlling?

Er du til luftkasteller eller handlling?

Nyder du at planlægge og læse om den sunde kost du vil til at spise, ude i fremtiden?.

Eller at bruge timer på at læse om en træningsform, som du vil igang med, snart?.

Så skal du læse godt med her, for der er stor sandsynlighed for, at du vil få bedre resultater, hvis du skifter strategi.

For når det kommer til vigtige ændringer i dit liv. Og det er et vægttab.

Så er planerne på ingen måde en garanti for din fremtidige succes.

Lad os lige se på, hvorfor en for ambitiøs plan kan være problematisk

Når du sætter dig et mål, så er din succes pr definition et sted ude i fremtiden. Det vil sige, at du i princippet først er glad, når du har nået din drømmevægt.

Det giver ikke plads til at være stolt af rejsen. At værdsætte, at det også er flot at have tabt 7 kilo, når du nu gerne vil tabe 10.

Og i sidste ende betyder det, at du kan lægge en kæmpe indsats, uden at anerkende det, eller se, at det faktisk gør en forskel.

Hvor mange gange har jeg ikke snakket med kvinder, som tabte sig, men aldrig nåede drømmevægten. Når de tænker på det nu, så ville de ønske, at de havde glædet sig over deres indsats og fejret det de havde opnået, fremfor at kritisere sig selv for ikke at være i mål.

Det handler om den vedholdende indsats- altså dine vaner

Istedet handler det om de små ting du gør hver dag. Ligesom når du børster tænder eller laver morgenkaffe. Du tænker dårligt over det. Du gør det fordi det er en vane.

Det kan godt være, at det ikke er så sexet, som en ny slankekur. Men sandheden er, at de små sundere tiltag du kan tage på en dagligt basis, på den lange bane vil gøre dig præcis det- sundere.

Så er det selvfølgelig summen af gode vaner, der afgør, hvor langt du når. Men et er sikkert, du når ikke langt, hvis du hele tiden er overambitiøs, brænder ud og så vender tilbage til dine gamle dårlige vaner.

Vaner er gratis

Du kan se vanerne som små hjælpere i din hverdag. Når først en vane er indlært, så bruger vi nemlig utroligt lidt tankeaktivitet på dem. Vi overvejer sjældent om vi orker at børste tænder i dag- netop fordi det er en vane.

Her er ingen ambivalens- men handling.

Der vil du gerne hen, når du gerne vil tabe dig og leve sundere. Der hvor de sunde valg falder dig lige så naturligt, som at børste tænder.

Glem alt om 21 dage

Har du fået mod på at indføre en masse sundere vaner?

Lad os først lige aflive en myte.

Du har sikkert hørt igen og igen, at det tager 21 dage at ændre en vane. Der er bare et problem- det er aldrig blevet påvist i undersøgelser. Faktisk er det eneste man kan sige om, hvor længe det tager at ændre en vane - at det er fuldstændigt individuelt.

Det der derimod er påvist er, at det godt kan betale sig at finde frem til få centrale vaner, som man arbejder med kontinuerligt. Og nej, for de fleste er 21 dage ikke nok til, at de har ommøbleret deres hjerne, så den nu foretrækker den nye vane. For de aller fleste kræver det en løbende opmærksomhed.

Jeg har gjort det nemt for dig at ændre dine vaner

Jeg går meget op i at udvikle gode vaner, i den rigtige rækkefølge. Derfor har jeg lavet mit onlineforløb, så det indeholder et system af nye, gode vaner der supplerer hinanden på en måde, så du når i mål- også når hverdagen er travl og overskuddet er småt.

Det er nemlig min erfaring, at det ikke er alle nye vaner der rykker lige meget.

Der er endda nogle, som næsten er ligegyldige for din sundhed.

Du kan starte i dag med mit kursus "Successful Eating"

Kh Ditte

2 grunde til at du spiser usundt
Kan man begynde at meditere på en onsdag?