Spis IKKE ekstra sundt

Spis IKKE ekstra sundt

Lad mig gætte...Du skal snart til påskefrokost..?Ja, som du ser er jeg også synsk.En anden ting jeg er skrap til... er at visualisere.Se selv her:Du har lige spist en superlækker påskefrokost, og snakken går livligt. På et tidspunkt er der en der siger højt: "shhh, er det kaffemaskinen, jeg kan høre", hvorefter værtinden siger: "nej, det er uret på ovnen - jeg har selv lavet påskeæg. Chokoladen er lige ved at tørre.Da uret ringer og hun sætter dem på bordet fortæller hun, at det er en særlig sund opskrift - kun mandler og dadler.

Du tager et og det smager virkeligt godt. 

Spørgsmålet er, får informationen om, at det er sundt dig til at spise lidt mere, end hvis hun havde fortalt dig, at det er et særligt Summerbird æg, fyldt med fed nougat og sukker?

Undersøgelser har vist, at hvis du er som de fleste, så er der en stor sandsynlighed for, at informationen vil påvirke din spisning. Vi er nemlig tilbøjelige til at spise mere, når vi får at vide at noget er sundteller kaloriefattigt.

Er det et problem i sig selv?

Ja det kan det faktisk godt være.

Hvad, hvis du allerede var mæt efter påskefrokosten.

Men nu giver du dig selv tilladelse til at spise dig overmæt og utilpas fordi det er i sunde ting.

Kan det give god mening?

Jeg synes det ikke.

Der er et hav at tankefælder som vi kan falde i  og som får os til at spise mere end vi trives med. 

Dem lærer du at kende på mit onlineforløb, så du kan begynde at opdage alle de småvaner, hvor du måske tænker, at det vil være en god ide at spise, men hvor virkeligheden er, at det dræner dig for energi og sundhed.


Kh Ditte

Hyggebukser og påskeæg
Rygrad som en regnorm?