Hvad andre siger om dig, når du ikke er i rummet

Hvad andre siger om dig, når du ikke er i rummet

Hvis du tænker over det, så vil jeg vædde med, at du gerne vil have, at de siger noget pænt om din personlighed.

Hvem vil ikke gerne være; omsorgsfuld, sjov, (k)ærlig og interessant.

Alligevel går vi ind imellem amok og sætter himmel og hav i bevægelse – for at fremstå som alt muligt andet, end det, der virkelig betyder noget.

Hvor hult ville det lige være, hvis folk, når de

skulle beskrive dig, sagde:

“Jamen, hun er da både tynd, pæn og ungdommelig”.

Synes jeg så, at du ikke skal være forfængelig?

Jo, gerne.

Men nogle gange kan vægten tippe og den tid og mentale energi du kommer til at bruge på sit udseende bliver uforholdsmæssig stor i forhold til, hvad du reelt synes er det vigtigste.

Forestil dig, at dit liv er en lagkage. Hvert stykke er en del af dig. Der skal være plads til det hele; familie, arbejde, sport, venner, og din spisning og udseende. Hvor stor en del af kagen skal dit forhold til mad og udseende fylde?

Føler du, at den del du bruger på at tænke over dit udseende er for stor?

Det kan være tiden du bruger på at tænke på, hvad du skal og ikke skal spise. Men også tiden du bruger på at ærgre dig over dine lår, eller læse slanketips for at blive bikiniklar til sommeren.

Hvis du gør, så ved du allerede, hvor utilfredsstillende og ofte opslidende det er.

Mit onlineforløb “Successful Eating” omhandler selvfølgelig din spisning, men har også et modul om forholdet til din krop.

Tine skrev sådan da hun var midt i forløbet:

“Jeg oplever oftere og oftere, at jeg nærmest beundrer mig selv i spejlet - jeg betragter i hvert fald mig selv kærligt og har meget nemmere ved at se, hvor smuk jeg faktisk også er. Det er enormt befriende, bare at kunne konstatere, at det er nogle smukke store blå øjne jeg har, fremfor at ønske, at de var mere blå eller endnu større”.

Tine havde gjort det lagkagestykke der hed selvkritik mindre, og havde i stedet frigjort energi til at gøre et andet stykke, som hun følte var vigtigere større.

Hvis du også opdager, at du bruger 80% af din tankeaktivitet på noget, som ikke engang rykker.

Så synes jeg, at du skal overveje, at arbejde med tankerne bag din spisning og kropsbillede. For ville det ikke være sjovere, at få frigjort tid til det der virkeligt er vigtigt for dig- samtidig med, at du taber dig OG får et bedre forhold til din krop?


Kh Ditte

Hvad sker der, når mor er syg?
Årsagen til at 2 ud af 3 taber motivationen