Kan jeg kræve, at min mand og børn ikke må have slik i huset?

Kan jeg kræve, at min mand og børn ikke må have slik i huset?

Jeg har ikke svært ved at undgå slik, når bare jeg ikke har det i huset. Problemet er, at både min mand og mine børn gerne vil have slik og selvom jeg beder dem gemme det, så finder jeg hele tiden slik alle vegne.

Ovenstående er ikke et citat, men sammensat af mange tidligere kursisters udsagn- frit fra min hukommelse.

Så hvad gør du, når du har brug for dine omgivelsers støtte til ikke at have slik i huset- og de bare ikke gider at påtage sig opgaven?

Hvis du har stået i situationen, så ved du nok, at det er ret op ad bakke, at forsøge at kontrollere resten af beboernes slikindkøb.

Så reelt står du tilbage med een mulighed:

Du må lære at have adgang til slik- uden, at det behøver at diktere om du vælger at spise noget eller ej.

Og jo det kan læres- også selvom du pt. Ikke kan se en slikpose uden, at den skal tømmes på stedet.

Sådan skrev Frederikke til mig 2 år efter hun afsluttede forløbet “Successful Eating”

Jeg har tit tænkt på at skrive til dig og give dig en update på, hvordan det går med min spisning. Allerførst; verdens største TAK, - forløbet hos dig ændrede mit liv. Jeg mødte min fantastiske kæreste sidst i forløbet efter 7 år som single, og jeg tror, at det, at jeg var ved at få styr på min spisning, gjorde at jeg overhovedet var i stand til at åbne mig overfor et andet menneske og forelske mig. Vi har nu boet sammen i 1,5 år og jeg er meget lykkelig. For første gang i mit voksenliv kan jeg have et slikskab m chokolade, lakrids, nutella mm, uden at tømme det, når jeg får en craving. Og ja, cravings kommer stadig i ny og næ, men du har givet mig redskaberne til at tackle dem.

Så hvis du er træt af, at at prøve at råbe familien op, så prøv istedet at ændre din egen tilgang til mad og spisning! Det er nemlig langt lettere at ændre sig selv, end andre. Og hvem ved, måske inspirerer du også dem omkring dig til at skære lidt ned for godterne :-)

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Gu'fanden er du afhængig
Sådan ændrer dine tanker din spisning