Det værste er nederlaget

Jeg taler tit om sort/hvid-tænkning og det er der selvfølgelig en grund til. Når vi ryger ud i ekstremerne og kun anerkender to mulige resultater- nemlig godt eller dårligt. Så afskærer vi os selv fra en masse mod, og en masse gode oplevelser. 

Det er sådan set ikke din skyld. Vores samfund har en meget stærk fortælling om det “rigtige” og det “forkerte” valg og ve den der vælger galt.

Men hånden på hjertet, så sort/hvidt er det heldigvis sjældent.

Du har helt sikkert prøvet at tage et dårligt valg i løbet af dit liv. Men når du ser tilbage, så vil du sikkert også have en følelse af, at hvert dårligt valg har hjulpet dig til at blive præcis den du er i dag.

Så jo ungdomskæresten var ikke Mr. right - men han lærte dig noget vigtigt om, hvilke kvaliteter du værdsætter hos en kæreste.

Sådan er det nemlig med fejl, de er med til at gøre os klogere og dygtigere til livet, hvis vi lader dem.

Derfor mener jeg heller ikke, at der er overspisninger eller droppede slankekure i din fortid, der er spildte. Men for, at de skal være meningsfulde handler det om at trække det ud af dem, som kan bringe dig videre.

Lige som der ikke er nogen grund til at vælge den samme (type) kæreste igen og igen, når du ved, at I ikke er et godt match- så er der heller ingen grund til at prøve at få styr på din spisning med metoder, som din erfaring fortæller dig ikke bringer dig i mål.

Så er du klar til at få noget godt ud af dine tidligere overspisninger- og droppede kure? Og ved du også, at der skal noget helt nyt til for at nå i mål?

Så kan du lære at komme i mål på mit forløb “Successful Eating”, hvor vi går bagom din spisning og arbejder med dine tankemønstre og vaner, så du endeligt kan få rykket din spisning og vægt!


Kh Ditte

Tør du droppe perfektionismen?
Du skal ikke prøve hårdere