Hvor lang tid tager det?

hvor lang tid tager det før jeg ser en forskel på vægten?

Jeg snakker tit om, hvor vigtigt det er, at du tænker arbejdet med din spisning, som noget løbende.

I stedet for en start-stop tilgang, hvor du svinger mellem at spise super sundt i perioder og så svinger over i perioder, hvor du slet ikke orker at tænke over, hvad du spiser.

Men det betyder selvfølgelig ikke, at du skal have været igang med “Successful Eating” i månedsvis for at opleve, at din tilgang til mad - og tanker omkring spisning har ændret sig.

For eksempel Mette, som brugte forløbet til at komme igennem 5 uger med mega travlhed, ferie og påskefrokoster. ikke alene tog hun IKKE på, men hun tabte sig endda 2 kilo i løbet af de første 5 uger på forløbet:

"Virkeligheden og hasterhjulet har atter indhentet mig og masser af undskyldninger - men den her gang er det anderledes ! Jeg er ikke i panik - jeg ved jeg har fundet den rette metode - jeg ved jeg vil bruge disse redskaber resten af mit liv ! ️

Har haft et par udfald (plejer at have mange flere) men hurtig op på hesten igen ! Spiser også stadig for meget men synes jeg lærer nyt om mig selv hele tiden ! Bruger skemaerne og hører lydfilerne dagligt

Da jeg startede for 5 uger siden var det i den "travleste periode" jeg vil have i år ! Vigtige datelines på job - stor skole opgave ved siden af fuldtidsjob og lige om lidt 3 store fester. Det har været crazy ! En uges ferie sydpå er det også blevet til og påske frokoster! (Og masse af fristelser )

Jeg vejede mig for første gang i dag og har tabt to kg ! Det er vildt med det program jeg har haft ( overspiser primært pga stress og travlhed og manglende omsorg ) så jeg er mega tilfreds - føler jeg har tabt fem kg"

Eller Louise, som skriver sådan her efter 3 uger:

"Jeg havde aldrig troet, at jeg ville finde en løsning på min overvægt, men dine strategier har givet mig redskaber til at forstå mig selv, tage mig selv alvorligt og genvinde kontrollen over min mangeårige sukkerafhængighed! Jeg oplever, at videoerne taler til mig, og alle de tanker, jeg har haft om min krop og vægttab og sundhed bliver behandlet i videoerne. Jeg føler også, at hver gang jeg ser en ny video, får jeg svar på de tanker og spørgsmål, jeg har haft i ugens løb. Derudover må jeg sige, at jeg er overrasket over, at jeg aldrig har tænkt så lidt på mad og slik, som jeg gør nu. Jeg tager én dag ad gangen, jeg spiser sundt, og jeg har fået min kæreste til at hjælpe mig med at skrive dagbog hver dag. Men jeg kan simpelthen ikke huske, hvornår jeg sidst ikke har tænkt på mad hele tiden. Så det nyder jeg, og i dag opdagede jeg endda, at mine natbukser sad løst efter bare 3 uger med kurset, så min krop virker også taknemmelig for, at jeg har fået et nyt fokus på sundhed!"

Eller Julie der efter 6 uger skrev:

Vil sige mange tak for denne gang og ville ønske hele verden kunne få øjnene op for dit kursus og få det bedre, for har været lige netop dette forløb jeg har ledt efter i alle mine mange overvægtige år.

Trænger du også til at gøre noget godt for dig selv, din sundhed - og din vægt?

Så gør som Mette, Louise, Julie og de andre kvinder på forløbet og start med at rydde op i dine tanker og handlemønstre omkring mad og spisning.

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Når livet giver dig en mavepuster
Jeg ville gerne spise sundt, men..