Sommerfristelser

tager på om sommeren

Jeg synes også der er mange fristelser her i det gode vejr.

Overalt er der hvidvin, Rosé eller bobler og med det Chips mm.  

Virkelig noget der udfordre mig for tiden....

Sådan skrev en af mine kursister på “Successful Eating” forleden.

Det er en super relevant situation for de fleste i sommerferien og især når sommeren rigtigt rammer Danmark. Derfor var jeg også glad for, at hun tog netop dette emne op i vores emailsparring. For is, vin og hyggespisning er en stor del af det vi forbinder med sommer og sol. Det betyder også, at det med at spise sundere, at stoppe med at overspise og i det hele taget få styr på det med maden ofte er noget, som vi tænker må udskydes til efter sommerferien.

Men at lære at spise sundere er ikke lig med ikke at drikke et glas kold rose eller spise en is på en varm sommerdag. Det er derimod lig, at du tager ansvar for, hvor meget og hvad du vil spise.

Men for at kunne tage det ansvar, kræver det ofte, at du får arbejdet med dine tanker. Du ved dem der fortæller dig, at det kun er sommer en gang om året, eller at det er synd for dig, hvis du ikke kan spise præcis det samme som alle de andre?

Men prøv at høre, hvordan Linda oplevede at tage på ferie OG tage ansvar for sin spisning.

Jeg synes det er gået fint på vores ferie. Selvom der har været en del udfordringer så synes jeg, at jeg har taget dem op og følt mig stærkere for hver gang jeg har overvundet en udfordring.

Som Linda så fint beskriver, så er det selvfølgelig noget du skal arbejde på, hvis du vil øve dig i at spise sundere og få styr på ferie-hyggespisningen. Men er det noget du vil- så finder du ikke en bedre periode at træne i.

Du har masser af fristelser OG ekstra tid til at fordybe dig i træningen med øvelserne.

Det Linda beskriver, er meget præcist. For hvert godt tilvalg vil du føle dig stærkere (og sundere ikke mindst) Linda brugte metoderne fra onlineforløbet “Få krammet på din sukkertrang” 

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Hvorfor er du sur?
20 år, +20 kg – har du arbejdet hårdt på din overvægt?