En af de vigtigste ting Karin har brugt penge på

udtalelse vægttabsforløb

Når vi snakker et forløb til ca 3000 kr , så er det selvfølgelig relevant at stille sig selv spørgsmålet- “Er det pengene værd”?  

Det vil jeg lade 3 af mine tidligere kursister svare på:  

Der er f.eks Frederikke, som startede på mit forløb fordi hun overspiste så hyppigt og i så store mængder, at hun både fik det fysisk dårligt, men hvad der var værre, så betød det, at hun trak sig fra det sociale, fordi hun ofte valgte maden i stedet.  

Frederikke skrev i slutningen af forløbet:    

“Min statistik er virkelig god efterhånden, da jeg ingen overspisninger har haft, siden jeg sendte dig en “opgørelse”. Igen tak for hjælpen Ditte – det var hver en krone værd”  

Eller Karin, som tog et kæmpe ryk med sin spisning under de 6 uger.

Hun skrev:   “Jeg føler at det kunne være en af de vigtigste ting jeg nogensinde kommer til at bruge 3000 kr til. Tak for et godt, sagligt og realistisk produkt”  

Og så var der Mette, som overvejede forløbet en ekstra gang, netop pga. prisen.  

Efterfølgende gjorde hun sig disse tanker:   “Inden jeg meldte mig overvejede jeg Pris vs. Kursusforløb, det virkede umiddelbart lidt dyrt. Efter forløbet synes jeg at det var effektivt og der var hurtig svarrespons og ubegrænset 1:1 mail opfølgning. Det har gjort, at jeg nu syntes det var pengene værd”.  

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Trænger du til mere tid til dig selv? - Her er 3 tidsrøvere du kan skære ned på fra i dag.
Vil du have et nyt forhold til mad på mandag?