Vil du have et nyt forhold til mad på mandag?

Vil du have et nyt forhold til mad på mandag?

Workshop-weekend der rykker! Da jeg før sommerferien afhold den allerførste workshop med indholdet fra mit onlineforløb “Få krammet på din sukkertrang” må jeg ærligt indrømme, at jeg var spændt.   Både fordi jeg er vild med at undervise, men hånden på hjertet også fordi jeg var spændt på, hvad det ville betyde at komprimere et 6 ugers onlineforløb til 10 timers undervisning over en weekend.   Heldigvis blev det en super weekend med 4 meget aktive deltagere, der alle bød ind med deres unikke livshistorie og vinkler. Noget som alle bagefter var enige om gav noget helt særligt.   Et par dage efter modtog jeg en mail fra Charlotte der fortalte lidt om, hvorfor hun havde valgt workshoppen fremfor onlineforløbet.  

Jeg har tidligere været i tvivl om jeg skulle deltage i on-line forløbet, da jeg var usikker på om jeg ville kunne bevare fokus – Vores hverdag er til tider lidt hektisk, og af erfaring ved jeg at det (”egenomsorg”) formentlig ville blive nedprioriteret. For mig virker det bare rigtig godt at komme væk hjemme fra. Da du publicerede et opslag vedr. Workshop var jeg slet ikke i tvivl

  Men kan man rykke  sin spisning lige så meget, når man lærer så intensivt over en weekend?- det var selvfølgelig min næste tanke   Så jeg blev super glad, da jeg snakkede med Charlotte 4 uger efter og fandt ud af, at hun havde været i stand til at bruge metoden og ændre sin spisning - og ikke mindst sine tanker omkring vægt og spisning-  efter bare EN weekend. 

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

En af de vigtigste ting Karin har brugt penge på
Det må gerne være besværligt