Luk munden og let røven

Luk munden og let røven

Hvis du gerne vil tabe dig, så har du helt sikkert hørt afarter af dette råd. Måske endda ved sundhedsplejersken som teenager, eller hos lægen som voksen.

Det er også i den ånd, at du måske har fået præsenteret kostplaner med 1000-1200 kalorier dagligt. LUK munden – eller er det luk røven? 

Jeg ved fra mine kursister, at det føles mest som luk røven. For når du går til din læge med et reelt problem. Altså at din spisning og vægt er løbet fra dig. Tror din læge så, at du ikke har overvejet at spise mindre?

Når ikke du spiser mindre, så er det fordi du ikke kan lige nu.

Det kan der være mange grunde til. Spisning og det at finde tilbage til en normalvægt og et sundt spisemønter er ikke noget, hvor man bare kan følge én opskrift.

Det handler om at finde årsagerne til, at du spiser for meget- og IKKE om at prøve at fixe det med en lavkaloriekur (som iøvrigt bare vil få dig til at tænke på mad nonstop).

For der er jo en grund til, at du spiser for meget og jeg VED, at det ikke handler om, at du ikke ved, hvad du burde og ikke burde spise.

Du har helt sikkert konstateret at symptombehandling som hurtige slankekure ikke virker på den lange bane. Det er derfor jeg har udviklet mit forløb “Få krammet på din sukkertrang”- for at hjælpe dig med at finde og behandle roden til, at din spisning er kørt af sporet.

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”


Kh Ditte

Glæder du dig til sweatervejr?
Pas godt på dig selv