Pas godt på dig selv

Pas godt på dig selv

Da jeg var 24 gik min daværende kæreste fra mig. Og på trods af, at han forlod mig efter at have mødt en anden, så var noget af det mest provokerende han sagde til mig under bruddet:“Pas godt på dig selv”

For jeg ville ikke være eneansvarlig på den front. Jeg ville have, at han skulle tage noget af det ansvar fra mig.

Sådan tror jeg egentligt vi er mange der har det

Jeg møder det fra mine kursister i forhold til maden og spisningen. Det kan være angstprovokerende at stå med hovedansvaret for “at passe godt på sig selv”. For der må da være en kostplan, en kalorietabel- et eller andet, som kan fortælle dig, hvad der er bedst for dig? Der er selvfølgelig kostråd, motionsråd, søvnråd og så meget andet, som du helt sikkert har helt styr på.

Men i bund og grund, så handler sund spisning om noget så angstprovokerende, som at lære dig selv bedre at kende og turde tage ansvar.

Så hvad kan jeg hjælpe dig med?

Det mit forløb giver dig er en struktureret proces. Hvor du over 6 uger (eller en weekend) får de nødvendige redskaber til at finde ud af:

1. Hvilke bagvedliggende vaner og spisemønstre du har behov for at arbejde med

2. Lære hvad der fungerer for dig

3. Lære teknikker til udslukke dårlige spisevaner og mindske eller fjerne overspisninger.

Det du ikke får er en kostplan eller x antal daglige kalorier stukket ud. Det du får, er muligheden for at lære at slippe slankekurene og opnå en normalvægt og et godt forhold til mad og spisning. 

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Luk munden og let røven
Kaloriefælden