Lindas historie – 4 uger efter start

udtalelse vægttabsforløb

Jeg har lyst til at fortælle dig om Linda.

Linda er faktisk en ret typisk kursist på mit forløb “Få krammet på din sukkertrang”

Hun er midt i 40’erne, gift, har 2 børn og et fuldtidsjob. Eller med andre ord, hun har lige så mange jern i ilden, som du og jeg.

Men det hun også har er en vilje til at få ændret ved et spisemønster, som har fulgt hende i mange år. Hun startede med at tilmelde sig mit nyhedsbrev og læste med et stykke tid indtil hun følte sig tryg ved, at jeg forstod hendes situation og var i stand til at hjælpe hende videre.

Da hun følte sig tryg ved det købte hun  onlineforløbet “Successful Eating”.

Jeg spørger altid mine nye kursister, hvad de gerne vil arbejde med. For Linda var der flere områder, men et som var meget tydeligt for hende var hendes tendens til at svinge mellem slankekure og kontroltab.

Hun beskrev det selv sådan:

Mit mål er at få et balanceret forhold til mad. Jeg vil gerne kunne leve uden enten at give los (tage alt for meget på) eller at være på streng diæt (tabe mig rigtig meget). Jeg er super god til at være på slankekur, jeg er rigtig god til at tabe mig og leve en periode med helt formidable sunde madvaner, men på et tidspunkt går min hjerne amok og så ryger jeg direkte ned i et stort sort hul igen hvor jeg bare overspiser og igen lander i mine gamle dårlige vaner.

Linda var super god til at tabe sig og følge en kur. Men det hjalp hende ikke så meget, for bagsiden af den meget styrede spisning var, at hun på et tidspunkt mistede motivationen og svingede over i overspisninger.

Det hun manglede at lære var at udvikle en stabil spisning der ikke lå i en af ekstremerne, men derimod et sted på midten. Der hvor hun kunne spise sundt, men også spise noget usundt, uden at det tog magten fra hende.

Så hvordan har Linda oplevet at arbejde med metoden fra “Successful Eating”?

Hun skriver:

“Hvor er det bare fantastisk at få arbejdet med de bagvedliggende ting, det står lysende klart for mig nu hvorfor jeg aldrig har kunne holde et vægttab”.

&

"Det har virkelig rykket ved mit verdensbillede! Det er fantastiske redskaber! :-)"

 

Eller med andre ord. Det gør en forskel at arbejde med det der ligger bag scenen. Det der får dig til at spise næsten uden at vide hvorfor.

I øjeblikket arbejder Linda med sine forventninger til sig selv - og andre. Det var helt sikkert ikke noget hun inden forløbet havde tænkt var en central del af hendes problemer med mad. Men gennem øvelserne i forløbet har det vist sig at være den sten hun snubler over igen og igen.

Er du parat til også at lade dig overraske over, hvor og hvorfor du spænder ben for din egen sunde spisning?

Så er der op til 42% rabat på mine produkter til og med den 21. oktober


Kh Ditte

Spiser du på følelser – som Tina?
Alt det du ikke må spise