Jeg overspiser, men ikke fordi jeg er ked af det

Jeg skriver en del om at spise på de svære følelser. Det gør jeg fordi en stor del af mine kursister har brug for at lære, hvad man gør når man er:  

1. Ked af det

2  Stresset

3. Super glad  

Uden at overspise..  

Nå men tilbage til dig, der ikke kan genkende dig selv i det.

Måske tænker du, at der slet ikke er nogle særlige følelser – eller tanker for den sags skyld. Lige pludseligt står du bare der med hovedet i matador mixen.  

Så hvad er på spil – og kan du overhoved bruge en psykolog til hjælp?

Det der er på spil er, at du er blevet sukkerafhængig.  Din krop har udviklet en forventning om at få sukker, snacks eller lækkerier i bestemte situationer, på bestemte tidspunkter, eller når du er sammen med bestemte mennesker.  

Så det du oplever som en stærk craving efter noget lækkert er faktisk en afhængighed. Og afhængighed af mad kan du heldigvis lære at bryde.   Det lærer jeg dig på mit forløb “Få krammet på din sukkertrang”

Kh DItte

Mængden af laster er konstant
Hvad hvis jeg er mest til selvstudie?