Hvad hvis jeg er mest til selvstudie?

vægttab selvstudie på egen hånd

Det korte svar er JA, det kan du sagtens. Når du køber mit forløb følger der altid onlinesparring med, men nogle vil faktisk helst bare tage forløbet i eget tempo. Og det kan du også sagtens. Hør f.eks. Hvad Maria der gjorde netop det siger om forløbet:

Tak for et godt og overskueligt kursus, der for mig har sat mange ting igang mht den måde jeg bruger spisning på. Et par kilo er lige så stille smidt, hvilket er ønskeligt. Men ligeså vigtig er det nu for mig at jeg har fået mere energi og fokus på en sundere livsstil og fremadrettet kan se hvor godt det er for mig at leve sundt, ikke kun for at tabe et par irriterende kilo. Så endnu engang tak! Du har lavet et godt kursus.

Så er du bare selvstudietypen, eller har du virkeligt travlt og foretrækker at tage de 6 moduler over længere tid, så skal du vide, at det er ikke bare en mulighed, det skal også nok få dig i mål! Der er stadig rabat på både onlineforløbet og weekendworkshopsher => Kh Ditte

Jeg overspiser, men ikke fordi jeg er ked af det
[video] Dine tanker om mad vedligeholder din overvægt