Din spisning smitter af på ALT

Egenomsorg Basale behov Kropsbillede Selvværd vægttab

Når vi tænker i vægttab kommer vi ofte til at tænke primært i tabte kilo. Men når du arbejder med dit vægttab ud fra en vinkel, hvor du kommer hele vejen rundt om spisningen.

Altså også emner som:

  1. Egenomsorg

  2. Basale behov

  3. Kropsbillede

  4. Selvværd

Så vil du opdage, at det du får ud af forløbet slet slet ikke kun handler om det du kan veje på en vægt.

Læs f.eks. Hvordan Louise oplevede forløbet:

Mht spisningen går det vist egentlig ret godt. Hoppede på vægten i morges, mest fordi kroppen føltes godt. Let og tilpas. Har i alt tabt mig 3-3,5 kg siden jeg begyndt dit forløb. Uden at veje et eneste gram mad! Og jeg har spist kage undervejs, drukket vin og HAFT DET GODT!!!!

Det synes jeg egentlig er ret vildt

Og nu til det vildeste.... Her til morgen tog jeg en selfie (til min søde dejlige mand) af hele min krop kun iført trusser. Ja nu bliver det altså ret privat, selvom den var meget mondæn og pæn. Men at jeg tør det, har det godt med det og ovenikøbet kiggede på billedet og tænkte at det var sgu´meget godt gået for en mor til to på snart 40år - ja DET ER VILDT.....for mig altså ;-)

Faktisk har det med spisning haft en rigtig god effekt på parforholdet. Jeg er ikke nær så træt om aftenen og det smitter også af på intimiteten min mand og mig imellem. Dejlig bonus :-)

Havde dette nu været en almindelig slankekur, så havde hun måske snarere været lidt skuffet over ikke at have tabt mere end 3,5 kg på 6 uger.

Men nu så hun istedet, at hun ikke alene var godt på vej med spisningen, men også alt det andet gode et ændret forhold til båd mad, krop og nydelse fører med sig.

Win - Win vil jeg sige.

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”


kh Ditte

Din spisning påvirker selvværdet
Negative erfaringer kan ødelægge dine odds for vægttabssucces