Er du offer eller drivkraft?

løb vægttab

Jeg stod op til regn igår. Så jeg skyndte mig ud og løbe. Både fordi jeg havde planlagt det dagen før – men allermest fordi jeg elsker at løbe i regn.

Jeg løber ud, træder i et vandpyt, løber videre våd og kold – og jeg kunne ikke have været lykkeligere!

Derfor løber jeg i regn, fordi det minder mig om det unikke vi mennesker kan. Vi kan være midt i noget som egentligt er noget lort- og vælge at fokusere på det der gør os glade.

Det prøver jeg at tage med mig i hverdagen  - også når det gælder spisningen

Falder du i offerfælden?

Det ved du, hvis det der sker omkring dig får lov at styre, hvordan du har det – og hvad du gør.

  • Det er vejret

  • Børnene

  • Manden

  • Kollegaen

  • Arbejdspresset

Hvis du giver dit fulde fokus til det omkring dig der ikke fungerer kan det  hurtigt blive afgørende for dine følelser og som en konsekvens føles det naturligt, at tænke at hvis bare dine omgivelser kunne rette ind, så ville du være glad,

I forlængelse, kan du hurtigt tænke, at hvis bare alt det omkring dig der ikke fungerer ville ændre sig, så ville du finde overskuddet til at spise lige som du drømmer om.

Det kan også sagtens være, at du har ret. At du den dag alt omkring dig klapper endeligt finder overskuddet til at spise, som du drømmer om.

Men du kan allerede i dag lave “løbe i regnvejr”-finten. Du kan nemlig vælge at se alt det der faktisk fungerer i dit liv.

Lad problemerne fylde det, som de nu engang gør. Men lov dig selv, at du vil give mest fokus til det, som gør dig glad, taknemmelig og giver dig energi.

Med dette ene lifehack vil du opdage, at du næsten altid kan skabe den glæde og energi der skal til for at finde overskuddet til at skabe mere af det der gør dig glad (fx at lære at stoppe med at trøstespise).

Jeg hjælper dig gerne, med mit online forløb “Successful Eating”

Kh Ditte

Det du skal vide om motivation – før du går i gang med et vægttab
Den forskel ekspertviden kan gøre