Skal du have en af de sidste pladser på næste weekendworkshop?

Skal du have en af de sidste pladser på næste weekendworkshop?

Tina var med på den weekendworkshop jeg afholdt i Brabrand i slutningen af november. Efterfølgende fik jeg denne helt overvældende og dejlige mail :-)  

Tak for en helt igennem fantastisk inspirerende og vedkommende weekend. Jeg var ”høj”, da jeg kørte hjem og har smilet og tænkt på dine pointer hele ugen. Jeg er et utålmodigt menneske, som er svær at fastholde, og er jeg til konference en dag, når jeg som regel både at svare på mail, rette manuskripter og tænke tanker om alt muligt. I weekenden åbnede jeg ikke engang min Mac. Jeg sad fuldstændigt koncentreret og blev inspireret, underholdt, undervist, imens jeg hele tiden tænkte ”det er lige netop sådan jeg har det”. Er helt ”breathtaken” af din kæmpestore erfaring og viden om Kognitiv terapi. Og det virker. Nu har jeg i årevis prøvet alle slankekure på markedet, ved alt om kalorier, undgår pasta, spiser grove grønsager, drikker skummetmælk, spiser mandler osv. Det hele styret af ”må ikke” og enten eller. Uden at mærke efter. Det er jo latterligt at undgå bestemte fødevarer, lade være med at købe, dem fordi jeg har så svag karakter, at jeg ikke kan lade være med at spise dem, når de er der. Vel har jeg ej. Jeg skal bare have nye ”motorveje i hjernen”. Har lavet masser af eksponeringsskemaer, og jeg kan sagtens, det er meget lettere, end jeg troede. Og dejligt at have kontrol og kunne spise lidt af det hele. Og sådan skal det jo være, man skal jo kunne leve i en almindelig hverdag og have styr på sin spisning i stedet for slankekure og avoidance behavior.

   Det er vildt hvad der kan ske på én weekend! Hvis du vil have samme viden og sparring som Tina fik, så kan du komme med på et af mine næste weekend workshops med julerabat frem til den 6. januar.  Du finder datoerne her =>  

Kh Ditte

Julen er hjerternes fest
Du kunne være meget værre