Hvorfor arbejde med din spisning, hvis du ikke vejer for meget?

Hvorfor arbejde med din spisning, hvis du ikke vejer for meget?

Måske er du lidt i tvivl om “Successful Eating” er for dig. Det kan være, at du kan genkende dig selv i mine historier, men måske synes du også det er lidt tosset. For du har jo ikke vægtproblemer!

Den slags tanker sad Joan også med før hun meldte sig på Weekendworkshoppen “Successful Eating”. Joan er fra en familie af bagere, så hun voksede op med kage flere gange om dagen, og fed, god, dansk mad.

Det er hun fortsat med som voksen. Hun elsker stadig fed og sød mad, og hun er ikke ret vild med grøntsager og det sunde.

Men selvom Joan spiser for meget sødt, for mange osterejer og for få grønstsager. Så kan man ikke se det på hende. Hun er helt normalvægttig og ser sund og rask ud.

Det er hun sådan set også. Problemet er bare, at Joan er begyndt at blive nervøs for, hvad det gøre ved hendes krop, hvis hun fortsætter med primært at give den byggesten lavet af hvidt sukker, osterejer og tuc-kiks.

Så for at give sig selv de allerbedste muligheder for at lægge grundstene for at de næste 40 år bliver fyldt med vitalitet og sundhed valgte hun at deltage på min weekendworkshop. For hun vidste, at vanerne omkring at spise usundt var for svære at bryde på egen hånd (det havde hun prøvet i årevis)

Så det er hun gået i gang med nu! Hun har været igang et par uger - og det rykker. Det bliver spist mere rigtigt mad- og ikke længere massive mængder slik og chips dagligt.

Her får du Joans egne ord:

“Hej Ditte

Det går super godt med spisningen,- I går fik jeg ikke engang spist det søde efter aftensmaden, fordi jeg ikke havde tid og skulle ud af døren - men jeg savnede det faktisk heller ikke. Spiste det heller ikke da jeg kom hjem, for det følte jeg ikke for. Spejlet er allerede en meget bedre ven igen :). Vægten er faktisk gået 1,8 kg ned, så jeg ser fastere ud - uden alt for mange ujævnheder.

Min energi er også meget mere stabil. Jeg formåede at kunne koncentrere mig på arbejdet helt til kl. 17 i mandags - uden følelsen af “sukkerkold” på noget tidspunkt. Jeg føler mig ikke oppustet mere. Mit humør svinger slet ikke så meget, som det plejer. Tydeligt forbedret Humør- og energi-stabilitet. Lørdag aften delte jeg en indbagt pizza med min mand og spiste også lidt chips med dilddip + en lille smule af alt mit andet yndlings, eksempelvis 2 karameller, 5 lakridser og et stykke chokolade.  Forskellen er mængden. Jeg spiste måske 1/5 af normalen.

Kh Joan

Hvis du vil lære, at spise sundere og passe på din sundhed, så kan du også lære det på en workshop.

Jeg hjælper dig også gerne, med mit online forløb “Successful Eating”.

Kh Ditte

Hvis skyld er det?
ja ja- jeg ved godt hvad jeg skal gøre for at tabe mig!