Lad ikke samfundet se ned på dig!

Lad ikke samfundet se ned på dig!

Det bliver ikke sagt lige ud, men ofte ligger den lige under overfladen når det officielle Danmark taler om overvægt.

 Det der bliver antydet er, at hvis man er overvægtig, så er der noget galt med ens viljestyrke, eller værre IQ!

Hvis vi tænker logisk er det selvfølgelig noget pjat at tænke, at det at veje for meget indikerer, at den der vejer for meget er unormal. Mere end halvdelen af os Danskere er overvægtige, så det er faktisk det nye normal.

Det der (især) støder mig, når jeg hører den slags udtalelser er, at det får lov at stå uimodsagt. Igen og igen tilbydes nye kure, som ikke virker. Mens der fortsat er så lidt fokus på, hvorfor det ikke lykkes for så mange mennesker at tabe sig!

Når vi bliver ved med at tænke, at selve kuren er rigtig, og at det er dem der ikke kan følge den der er forkerte. Så overser vi et helt oplagt problem. Nemlig at når det lykkes for så få at tabe sig varigt, så kunne det jo tyde på at kuren faktisk ikke virker!?

Det jeg har set igennem det sidste 10 år, hvor jeg har arbejdet med vægttab er, at det ikke er viljestyrken der halter- de fleste af mine klienter performer på et højt niveau på alle andre områder af hverdagen. Det er bestemt heller ikke et spørgsmål om en lavere IQ end gennemsnittet.

Det det derimod handler om er, at netop disse kvinder har sat sig grundigt ind i de foreslåede slankekure, har taget strategierne til sig – og har erfaret at det gentagne slankekure gør ved ens spisning er, at den forstyrrer den naturlige spisning og lægger op til dårlig samvittighed, forbud og overspisninger.

Så når du gerne vil tabe dig. Så har du sikkert allerede været igennem alle de “rigtige” kure.

Du har allerede fået forstyrret din spisning.

Det du skal nu, er at du skal aflære de uhensigtsmæssige slankekursstrategier – og så skal du lære, hvordan du får kontrollen over din spisning tilbage UDEN at skulle være på en livslang slankekur.

Du kan lære begge dele på mit forløb “Successful Eating”


Kh Ditte

Da vi fik ny kaffemaskine - og alle begyndte at tage på
Perfektionist, dit problem er overspisning