Hvilken skrøne jeg fortalte mig selv der!

Hvilken skrøne jeg fortalte mig selv der!

Da Joan deltog på min workshop i København havde hun faktisk lidt opgivet at nå tilbage på sin “normale” vægt. Hun havde taget på over årene og da hun ramte 40 år oplevede hun, at de kilo hun før relativt let kunne tabe igen pludseligt sad godt fast.

Så da hun kom på workshoppen var det primært for at lære at få styr på overspisninger, som betød at hun aften efter aften følte, at hun mistede kontrollen og spiste til hun fik det dårligt.

Spol 2 måneder frem, hvor Joan arbejdede med metoden og lærte de nye strategier.

“Jeg vil bare fortælle, at det fortsat går rigtig godt med spisningen hos mig. Efter nu næsten 2 mdr. efter workshoppen har jeg tabt mig 4,5 kg. Jeg troede slet ikke, at det var muligt at komme så langt ned i vægt igen. Jeg havde accepteret, at de par kilo ekstra = jeg er fyldt 41 år. Sikken en skrøne jeg har fortalt mig selv dér!”

Det er nemlig lige præcis det. Når vi stopper med at overspise, så normaliserer vores vægt sig.

Vil du lære at stoppe med at spise mere end du har behov for?

Jeg hjælper dig gerne, på mit nye forløb "Successful Eating".

Kh Ditte

Alt det stress-spisning IKKE gør for dig
Mad skal være sjovt