Kan det være sukkerafhængighed, når du vælger Pizza (igen)

Add a subheading (99)

Jeg bliver nogle gange spurgt, om mit forløb “Få krammet på din sukkertrang” vil virke, hvis man slet ikke er til sukker, men derimod til chips, oste og pizza?

Det er en rigtigt godt spørgsmål, for på den måde er begrebet sukkerafhængighed lidt misvisende. 

For jo, når du spiser på baggrund af afhængighed, så handler det ikke kun om sukker. Det du skal holde øje med er i lige så høj grad: 

  • Om du spiser alt for store portioner (og har svært ved at stoppe igen)
  • Om du ofte vælger det usunde valg (fx pizza frem for en salat)
  • Om du har situationer, hvor du ikke føler du kan stoppe med at spise - det kan næsten være hvad som helst du spiser. Nogle siger at ingen overspiser i blomkål- men det er altså ikke rigtigt.

Oplever du situationer, som ovenstående er der en god sandsynlighed at du spiser på afhængighed der svarer til det jeg kalder “sukkerafhængighed” 

Det er interessant for dig at vide. For spiser du på baggrund af afhængighed, så vil forløbet “Få krammet på din sukkertrang” hjælpe dig til at tage kontrollen tilbage- (også selvom det er chips og burgere der er din go-to last )

Jeg hjælper dig gerne, du kan starte med at se det gratis onlineforedrag "Er det det slankekurs-mindset der spænder ben for dit vægttab? -du får adgang her =>

Kh Ditte