Et glimt af en glemt fortid

Et glimt af en glemt fortid

For nogle dage siden tikkede et billede ind på min telefon. Min kollega havde været forbi en spansk købmand i Berlin og havde købt den chokolade jeg havde fablet om at have spist da jeg i sommer var i Spanien. 

2 plader, ialt 500 gram. 

Min følelse var stor begejstring - og kun det.

Det slog mig, at sådan ville jeg ikke have haft det for 15 år siden. For der var engang, hvor den slags gaver havde været en meget blandet fornøjelse. 

500 gram chokolade havde nemlig været næsten 100% lig med et kontroltab, kvalme og en irritation over, at jeg stadig ikke var sådan en der kunne have chokolade liggende i skabet. 

Spol 15 år frem og nu er jeg sådan en der har chokolade i skabene. Jeg er endda sådan en der kan åbne en pose slik og spise et par stykker og lade resten ligge ( havde jeg aldrig forestillet mig kunne lade sig gøre). 

Det jeg har lært, har jeg siden 2007 lært videre til andre kvinder, der lige som mig var blevet fanget i en ond cirkel af slankekure og overspisninger . 

Det handler om nye tankemønstre – og strategier.

Du kan lære at blive “sådan en der kan spise 2 stykker chokolade og lægge resten væk” på mit forløb "Successful Eating"


Kh Ditte

Smugspiser du?
Tænk hvis du vandt i Lotto?